Jak i kiedy łowimy na skórkę chleba?

/ 4 odpowiedzi
Jak i kiedy poławiamy na skórke chleba. Z kulą wodna czy na wolną żyłkę.
SlawekNikt


A przy okazji kiedy temat poruszony. Czy macie jakieś patenty na to aby skórka tak szybko nie rozmiękała ?
Czy po prostu wystarczy i trzeba ją bardzo często zmieniać ? (2016/09/21 15:39)

ogtw


A przy okazji kiedy temat poruszony. Czy macie jakieś patenty na to aby skórka tak szybko nie rozmiękała ?
Czy po prostu wystarczy i trzeba ją bardzo często zmieniać ?
Z gruntu na skórkę z bułki zdarzały się brania po kilku godzinach. Z powierzchni, jeżeli nie ma fali, to powinna leżeć około pół godziny. (skórka z bułki, z weki poleży dłużej) 
  (2016/09/21 16:20)

kaban


W rzekach to tylko "wolny spływ" jak dla mnie. (2016/09/21 16:41)