Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Czytam i mam oficjalne pytanie do opiekunów łowiska....Czy na Zofiówce, w trakcie zawodów podlodowych w sezonie 2011/2012 był przestrzegany wymiar ochronny okonia ?Jeśli można to chętnie wraz z Userami obejrzymy zeskanowane protokoły z zawodów....T.P.S. Bo najgorsze jest łamanie RAPR jest pod banderą działaczy i PZW..... (dlatego tylko pytam i proszę... - powody pytania wyjaśnię po odpowiedzi /jakiejkolwiek/)
...bez komentarza...
(2012/04/05 21:37)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Dzisiaj byłem i niestety zero ryb, brania były. Mówię o łowisku "Talar - Lewa Strona". Rybek sie nie dało zaciąć. Jestem ciekawy jak sobie poradzili wędkarze uczestniczący w zawodach na "Stawie w Talarze - prawa strona". Bo tam gdzie ja wędkowałem (Talar - lewa strona), to nikt oprócz mnie praktycznie brania nie miał.
No to pogratulowac, kurde a u mnie nic, na stawie masa karasi i nawet brania, robaczek, chlebek :( nic . Zdradź cudowny sposób :))
Pozdrowionka :))
Dziś okolice Burzenina Rzeka Warta zmyłek spławik przepływanka na czerwonego i znów kilkanaście płoci do 30cm 4 okonie do 30cm 2 kleniiki wymiarowe 3 nie wymiarowe 3 krapie no i jak zwykle kilkanaście jak to mówie szarpaczy to jest kiełbi. Rybka brała aż mocniej nie podnęciłem i pojawiły się spore Bolenie i po rybce popłoszone połowione dzięki . Pozdrawiam. Brania były 0d 11 do 13 potem zero do 16.
Skoro kolega łowił w okolicach Burzenina to może wie czy bierze coś na kanale w Strumianach??
Byłem 2 tygodnie temu ale tylko kilka krąpików 10 cm. 0 płotki gdzie o tej porze powinna brac w takim miejscu.
(2012/04/19 12:22)