Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
withanight88Tak niech dla każdej miejscowości, wioski, regionu i wody będzie osobny temat "Jak było....."
Wtedy napewno wszyscy będa wszystko wiedzieć:)
Napewno lepszy temat niż jakies inne idiotyczne zakladane tylko dla punktów.
Nie ma punktów za tematy ani posty.... chyba fora pomyliłeś <rotfl> (2012/03/13 18:19)u?ytkownik70140
Byłem w Chechle, ale nic nie złowiłem. Widziełem małego szczupaka, więc coś tam jest.
Dokładny opis co widziałem i przeżyłem znajduje się w temacie: "Łowiska - Zbiornik Chechło"
Zapraszam serdecznie. (2012/03/18 18:44)pikolo1960
Witam wszystkich jestem tu nowy dorzuce cos od siebie z ostatniej niedzieli 18 marca rozpoczalem sezon nad zalewem Barycz pierwszy raz w tamtych stronach woda ladna czysta zbiornika nieznam wiec jedna wędeczka na poczatek starczyla bułka z teco :) i 8 krasnopiórek padlo na pineczka zero brań moze podpowiecie co tam zapodac rybkom hehe oczywiscie rybki pływaja spowrotem pozdro all (2012/03/19 10:30)pikolo1960
witam wszystkich :)jako ze jestem nowy dorzuce cos od siebie z otatniej wyprawy na Barycz
sezon rozpoczałem 18 marca na zbiorniku pierwszy raz jedna wędeczka na poczatek spławik bułeczka z Tesco:) wynik 8 krasnopiórek na pineczka zero brań .spiningowanie jest raczej niezabronione bo widziałem kolegów rzucajacych ?:)wypad udany okolica super gril zaliczony rybki oczywiscie w wodzie spowrotem w koncu tam jest ich miejesce hehe pozdro all:)
(2012/03/19 10:46)pikolo1960
witam milutko wszystkich jako ze jestem nowy tutaj podziele sie równiez ostatnim wypadem na rybki rozpocząłem sezon na Baryczy bylem tam pierwszy raz okolica super woda czysta jedna wedeczka spławiczek bułka z Tesco wynik 8 krasnopiórek na pineczki zero bran jeszcze rybka sie nieobudzila:) mozna tam spiningowac? pozdro all (2012/03/19 10:52)pikolo1960
witam milutko wszystkich jako ze jestem nowy tutaj podziele sie równiez ostatnim wypadem na rybki rozpocząłem sezon na Baryczy bylem tam pierwszy raz okolica super woda czysta jedna wedeczka spławiczek bułka z Tesco wynik 8 krasnopiórek na pineczki zero bran jeszcze rybka sie nieobudzila:) mozna tam spiningowac? pozdro all (2012/03/19 10:57)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
u?ytkownik70140
Witam w grupie.
Gratuluje świetnego wypadu. Co do spinningu to nie wiem. Ale inny kolega z grupy Ci powie, ponieważ jezdzi. Ja tam zawitam jak wykupie pozwolenie na Okręg Sieradzki.
Pozdrawiam. (2012/03/19 12:10)piccione
Gratuluję wypadu, wybrałeś bardzo dobre miejsce :) siedziałem pod brzozą (po drugiej stronie) w niedzielę od 6 i dobrze nęciłem, niestety nie było brań i poszedłem ze spinningiem w górę rzeki, niestety tym razem na rzece rybki nie brały, a presja wędkarska była bardzo duża(dużo wędkarzy). Ze spinningiem tam jest ostatnio kiepsko, ale jak już coś atakuje to w dołkach na żółte gumy. Do zobaczenia nad wodą :) (2012/03/20 08:50)u?ytkownik70140
Czyli na spinning można łowić na rzece Grabi ? (2012/03/20 16:11)
Witam. w sobotę albo w niedzielę wybieram się pierwszy raz na Zofijowke. Myslalem żeby jechac tam z delikatnym splawikiem na plotkę. Był już tam ktoś w tym roku warto tam jechac na pierwszy wiosenny wypad nad wodę? (2012/03/20 21:21)