Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
okres ochronny na sandacza do 31 maja...
okres ochronny na sandacza do 31 maja...
Pewnie łyknął głęboko????
Od piątku 16,00 do dziś 11,00 5 kaprów od 54 do 72 cm fotki mi nie wchodzą.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
dzis kilka ladnych ploci 2 leszczyki i wzdrąrzka 33 cm
Po prostu Maj.
Po prostu Maj.
Arturze u Ciebie tyle jezior i nic większego nie chce dziabnąć ? Dobry i maluszek na pocieszenie... U mnie na "pustyni" to się nie dziwię że ryb niewiele i nie biorą ale kraina wielkich jezior mimo że osłabiona zawsze kojarzyła mi się przynajmniej z jakąś namiastką eldorado - co ja bym dał żeby mieć w swoim rejonie tyle pięknych wód!
U mnie dzisiaj było o tak. Staw Górny w Pionkach, 51cm. Jeszcze mi się pistolecik spiął z twisterka pod nogami, nie wiem, czy 30cm miał... Ogólnie muszę przyznać, że była masa spinningistów i tym wynikiem chyba i tak się załapałem do awangardy. Pozdrawiam :)
Zimno, okres ochronny a sandaczom odbija:-) Nie wiedziałem, że w Pionkach w tym zalewie są sandacze.(2015/05/11 20:43)
Są, są, od czasu, do czasu całkiem ładny pada. Ja wiem, że na tym serwisie z opisu łowiska i komentarzy pod nim, wynika, że tylko koluchy ;) Ale to może i lepiej, mniejsza konkurencja zamiejscowa. (2015/05/11 21:14)Zimno, okres ochronny a sandaczom odbija:-) Nie wiedziałem, że w Pionkach w tym zalewie są sandacze.