Kupowałem tam dwa razy.Wędki i pokrowiec na wędki.
Wszystko bez żadnych problemów.To solidny sklep.Dobrze pakują a paczki dostałem na drugi dzień, choć mieszkam w Podkarpackim a sklep jest w Gdańsku.
Witam.
Kolego Trepo..., nie mogę się z Tobą zgodzić. Zaopatruję się przez internet już kilka lat i na bieżąca jestem z ofertą większych sklepów internetowych. Robię to dla tego że jest wybór (nieporównywalny z ogólnie dostępnymi dla 90% wędkarz sklepami) i że jest taniej.
Co do ceny przesyłek też piszesz nieprawdę. Wedkarski.com ma chyba najniższe koszty wysyłki (od 6,9, a kurier 13,90) ze znanych mi sklepów. Obecnie, dla wszystkich "newslleterów" przesyłka jest darmowa.
Twój tekst jest trochę emocjonalny, ale OK, z miłą chęcią poznam sklep internetowy zaopatrzony tak jak fischingmart, wedkarski.com, bass, który ma to samo tańsze i taniej wysyła.
Wiem , co mówię i potrafię to udowodnić.
To proszę
(2012/01/16 16:51)Witam.
Kolego Trepo..., nie mogę się z Tobą zgodzić. Zaopatruję się przez internet już kilka lat i na bieżąca jestem z ofertą większych sklepów internetowych. Robię to dla tego że jest wybór (nieporównywalny z ogólnie dostępnymi dla 90% wędkarz sklepami) i że jest taniej.
Co do ceny przesyłek też piszesz nieprawdę. Wedkarski.com ma chyba najniższe koszty wysyłki (od 6,9, a kurier 13,90) ze znanych mi sklepów. Obecnie, dla wszystkich "newslleterów" przesyłka jest darmowa.
Twój tekst jest trochę emocjonalny, ale OK, z miłą chęcią poznam sklep internetowy zaopatrzony tak jak fischingmart, wedkarski.com, bass, który ma to samo tańsze i taniej wysyła.
Wiem , co mówię i potrafię to udowodnić.
To proszę
Czekamy na dowody, bo osobiście jestem bardzo zainteresowany tym tematem.
Kolego Tarpon.... już na wstępie problem. Jak Ci się nie chce, to po co zabierasz głos. Człowiek dorosły odpowiada za to co pisze. A jak coś pisze, to wie.
Proszę też o nie przesyłanieporównań jednego czy drugiego produktu, tylko adres sklepu. Szczupak jest, jak dla mnie sklepem z niedostatecznym wyborem to raz, a i nie wysyłają za darmo.
Teraz poważniej.
SWOJE UWAGI ANTYSEMICKIE, PROSZĘ ZOSTAWIĆ DLA SIEBIE !!!!!!
(2012/01/16 17:30)Może klika przykładów z różnych asortymentów?
A płatności, termin realizacji, gwarancja,rękojmia ? Coś na ten temat możesz, proszę.
Zakupy w wedkarski.com robiłem dwa razy. Tak powinny wyglądać zakupy w każdym sklepie. Przede wszystkim, mają świetny czas reakcji i wysyłki, niskie ceny i solidne pakowanie sprzętu (a kupowałem u nich już dwa wędziska, w tym jeden teleskop i jedno składowe).
Prawdę powiedziawszy, od zeszłego roku zaopatruję się na zmianę w dwóch sklepach wędkarskich: wedkarski.com i fishing-mart.pl.
Do wedkarski.com mam 400km i pewnie dlatego nie kupuję wszystkiego u nich. Jestem wielbicielem marki mikado, a tej nie dostanę w fishing-marcie.
Fishing-mart mam 800m od zakładu pracy, więc w okresie letnim zaglądam do nich prawie codziennie. Nigdy nie pozostałem bez informacji, czy pomocy ze strony sprzedawców, ale troszkę nie pasi mi obsługa. Chłopaki tak jakby byli średnio zainteresowani Klientem, który chodzi po sklepie. Z drugiej strony, jak już coś zacząłem kupować, to zrobili się bardziej uprzejmi. Pewnie taka ich reakcja obronna ;) W końcu my, wędkarze, potrafimy godzinę spędzić w sklepie, wychodząc na koniec z paczką haczyków ;) Przy innej wizycie za to zostawiamy pół wypłaty ;)
W kwestii cen, mogę jedynie powiedzieć, że w "polskiej części internetu" ciężko znaleźć tańszego od tych dwóch sklepów sprzedawcę detalicznego, który w jednym miejscu, w ramach JEDNEJ przesyłki oferowałby tak szeroki asortyment sprzętu.
Co do kolegi Treponema , żeby nie stracić wiarygodności powinien podać przykład zakupu PEŁNEGO zestawu - razem z kosztami transportu, a nie pojedynczy towar. Z drugiej strony... gdy widzę "TaK jEsT zE wSzYsTkIm", to mi ręce opadają i nie mam słów.
(2012/01/17 11:33)Fajny pomysł, ale zmieniłbym trochę nazwę: top internetowych sklepów wędkarskich.
Do internetowych dostęp mamy wszystcy. A średnio interesuje mnie zdanie o sklepie w "Koziej Wulce" .
Pozdrawiam
(2012/01/17 11:59)Waga Paczki | Kwota zamówienia po rabacie | Koszt przesyłki |
0.1-4.95kg | Powyżej 250pln | 0pln |
5.00-30kg | Powyżej 300pln | 0pln |
0.1-4.95kg | Poniżej 250pln | 10pln |
5.00-30kg | Poniżej 300pln | 16pln |
Waga Paczki | Kwota zamówienia po rabacie | Koszt przesyłki |
0.1-4.95kg | Powyżej 300pln | 0pln |
5.00-30kg | Powyżej 400pln | 0pln |
0.1-4.95kg | Poniżej 300pln | 13pln |
5.00-30kg | Poniżej 400pln | 19pln |