Internet mobilny jaki możecie polecić ?

/ 31 odpowiedzi
szpenio666

Ja od dwóch lat używam play na abonament i jestem bardzo zadowolony śmiga gładko nie ma problemu z oglądaniem filmów na YT. Gorąco polecam.a najlepiej weż internet w tej sieci co masz telefon ja tak zrobiłem w play i dostałem 50% rabatu na internet tylko telefom musi być na abonament nie wiem jak mix ale warto popytać,dodatkowa zaleta jest taka ze można karte od internetu do telefonu i mieć zawsze przy sobie bez komputera oraz udostępniać połączenie internetowe za pomocą wifi telefonu czyli jak modem tylko ze przenośny bez zadnych kabli (2012/06/12 06:30)

kangurek11

Jak mieszkacie w zasiegu sieci AIRMAX (do sprawdzenia na stornie airmax.pl) to jest to lepsze niż LTE:https://www.youtube.com/watch?v=9gtI_6gFQOA, i co jest najlepsze nie ma żadnych limitów.polecam. (2013/02/08 09:59)

Artur z Ketrzyna

Co do internetów mobilnych. Zanim podpiszecie umowę to przeczytajcie ją. Operator tez powinien wam udostępnić mapkę zasięgu, co ułatwi wam wybór sieci.
Ważne jest też to czy po wyczerpaniu limitu przesyłu danych nie będziecie całkowicie odcięci od internetu do czasu rozpoczęcia nowego okresu rozliczeniowego, jak czy zasilenia konta nowymi środkami.
Warzna jest też wzmianka o zakłóceniach w dostępie do internetu (czy gwarantują, jakąs rekompesnsatę, czy jest też ograniczony czas trwania takiej usterki)... (2013/02/08 11:17)

Jack14

Kluczowe odpowiedzi już "padły" w tym pytaniu.

Najważniejsze to:

- gdzie chcesz używasz dostępu

- jak wygląda "pokrycie" sygnałem danego "wybranego" operatora

- szacunkowy tyransfer do i z internetu

- czy są ustalone limity transferu ew. koszt doładowania

- cena za wykupiony dostęp

(2013/02/08 15:34)

krysteklomanski

Zakończenie starej niekorzystnej umowy może być dobrą okazją to rozejrzenia się na rynku. Ja długi czas właściwie porównywałem oferty i większość warunków umów była po prostu... beznadziejna. Aktualnie od niedawna korzystam z internetu mobilnego od play. Narzekać za bardzo nie ma na co. Z wszystkich ofert jakie widziałem ta ma chyba najlepszą jakoćć i cenę. Możesz wejść na ich stronę i poszukać tego, co ciebie interesuje. (2017/10/09 08:28)

fiord

W zasadzie to większość jest teraz dobrych i wystarczających. Plus ma dobry.
(2018/04/08 09:02)