Zgadzam się z przedmówcami na 101%,ale jest jeszcze jedna ważna rzecz trzeba zwrócić uwage na ilość limitu!!! czyli GB po ich wykorzystaniu niestety internet zwalnia DRASTYCZNIE!!! A jak wiadomo czym więcej GB tym wieksze opłaty.
-pozDrawiaM
(2012/01/29 14:44)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Osobiście jadę na orange i jest to wg mojej oceny najszybszy i najbardziej skuteczny mobilny internet pod warunkiem zastosowania Routera MV410, no i masz WiFi w całym domu i ogródku :)Na kablu z płynnością na You Tube nie ma problemów pod warunkiem że ni wykorzystasz całego limitu, koniecznie określ sobie jaki duży chcesz limit w podstawowym pakiecie (zawsze taniej).Pozdrawiam
Ja mam mobilny blueconnect "Huawei" na 5 kompów w zasięgu, szybkość 54,0 Mb/s i jestem bardzo zadowolony. Filmy i muzę odtwarza, ściąga, co chcę. Na ryby zabieram i jak ma T-Mobile tam zasięg to mam wszystko.
Ja mam mobilny blueconnect "Huawei" na 5 kompów w zasięgu, szybkość 54,0 Mb/s i jestem bardzo zadowolony. Filmy i muzę odtwarza, ściąga, co chcę. Na ryby zabieram i jak ma T-Mobile tam zasięg to mam wszystko.
Ja obecnie jadę jeszcze częściowo na neo-tragedia i umowy w marcu nie przedłużam. Ale się wkurzyłem w grudniu i wziąłem w promocji LTE od Cyfrowego Polsatu. To jest dopiero bajka! Zapierdziela że hej, a limity: 12 G miesięcznie w dzień plus 50 G ! w nocy od 24 do 8 rano. Film 700 mega w ok 3 max 4 minuty, Youtube też świetnie. A że mieszkam niedaleko przekaźnika to mam full wypas. Tylko że jeszcze nie jeździłem z nim więc nie wiem jak sprawuje się w terenie. Fakt że nie należy do najtańszych bo za samego neta 69 PLN + chyba tyle samo za TV ale uważam że warto.
Maciek a ile GB masz w pakiecie? A i czy jest różnica w prędkości pomiędzy modemem z USB a z funkcją rutera? Teraz korzystam właśnie z blueconnecta z modemem podpiętym poprzez USB(pożyczony od teścia na dwa trzy dni) ale jak narazie nie jestem przekonany
A ja zdecydowałem się jednak na blueconnecta. Jak korzystam z niego w pracy (zasięg 3G) to nie mam zastrzeżeń.W miejscu zamieszkania mam zasięg 2G i różnica jest znaczna. O oglądaniu filmów ma youtubie mogę zapomnieć.
Mam 10 G za 129 zł(opcja z laptopem za 1 zł) a umowa na 3 lata. To mój pierwszy i na pewno ostatni mobilny internet.
Kolego Dandec-wiem że LTE jest bardzo szybki jednak w mniejszych miejscowościach jest problem z zasięgiem.
(2012/05/24 19:40)