Wielkie dzięki za odpowiedź a na morzu już byłem i wybieram się kolejny raz nawet może w marcu!!! pytałem o te przywieszki ponieważ więcej haków w wodzie tym większe prawdopodobieństwo sukcesu choć nie zawsze powiem tak byłem 2 razy za pierwszym razem bez przywieszek łapałem na wypożyczony sprzęt wiadomo w jakim stanie złowiłem 20 dorszy najwięcej na kutrze tego dnia nie wiem czy to mało czy dużo łapałem na czerwonego pilkera dragona (tobiasz) innym razem łowiłem z przywieszkami złowiłem 15 sztuk i myślę że gdyby nie przywieszki było by dużo mniej bo miałem 3 dublety i jedno trio!!! a po drugiej stronie burty gość co złapał najmniej miał 30 dorszy jak się potem okazało byli to koledzy szefa tej łajby i na ławice napływał cały czas jedną burtą tak że z jednej strony najwięcej było 18 a najmniej 4 sztuki a z drugiej najmniej 30 a najwięcej 45 sztuk tak że nie wiem co sądzić o tych przywieszkach!!! jeszcze raz wielkie dzięki za rade!!! a masz może jakieś kontakty na sprawdzone łajby ???? tylko nie takie jak co byłem na niej drugim razem!!! pozdrawiam
No to Ty i inni złamali przepisy bo limit dorsza to 7 sztuk.Ciekawe jak Cię nazwą inni-szczęściarzem czy .............
(2010/03/01 09:02)