Okręg katowice/koło jastrzębie 192 zł. zastanawia mnie to z czego się wzieła ta kara w okręgu mazowieckim za nie uczestniczenie w zebraniach,to jakiś absurd,od kiedy zebrania są przymusowe.Albo jakiś działacz chce zrobi bardzo duże wrarzenie. (2010/03/19 20:03)
Wtyd się przyznać ale do tej pory jeszcze nie zapłąciłem od kilku lat płaciłem już grudniu a teraz zastanawiam się gdzie zrobić opłaty zwłaszcza że w porzednich latach średnio opłacłem kilka okręgów i wydłem za dużo ok 700zł a niue skorzystałem nawet z 1/5 z tego ( brk czasu na wyjazdy) Katowice stasznie okrojony mają jak dla mnie zasieg chyba Legnicę zaczpie w tym roku mają rozsądne porozumienia koszt ok 165zł to naprawdę niewiele chyba że ktoś coś podpowie biorą pod uwagę że zapowiada się że bedą tylko wypady na sobptę i niedzielę :/ . Z góry dziekuję za sugestje. (2010/03/20 21:53)
Okręg Katowice Koło Bytom dzisiaj płaciłem 203 zł za mnie i 68 zł za syna.Ja się pytam za co,za brak porozumienia z Częstochową,Opolem,Bielsko- Białą.ZŁODZIEJSTWO. (2010/03/31 20:55)
Nie wiem ile w moim okręgu /lubuskie Gorzów/ ale zastanawiam się czy opłacić,mało będę miał czasu na wędkowanie,praca.Coś słyszałem że jest coś jak opłata dzienna za połów ale nie wiem ile kosztuje i czy w takim przypadku trzeba posiadać kartę wędkarską z opł. członkoską.Może ktoś z "bractwa" wie i uświadomi mnie? (2010/04/01 08:56)
ja opłaciłem 8 stycznia w województwie łódzkim 140 zł i było w tym łódzkie , częstochowskie , opolskie , katowickie ,i wiele innych kture mnie akurat nieinteresowały ,a wyszło że od 12 stycznia zostało zerwane porozumienie z katowickim czy mnie to obowiązuje przecież prawo niemoże działać wstecz ja opłaciłem 8 stycznia a oni zerwali 12 stycznia i teraz niewiem czy moge legalnie łowić czy n ie (2010/04/08 22:46)
Opłata na Dolnym Śląsku to 150 złociszy + 30 zł za wędkowanie z łodzi.
Do wampira...twoja składka jest ważna tylko w twoim okręgu,wszystkie porozumienia i co się z nimi wiąże,wędkowanie na takich wodach z podpisanymi porozumieniami jest całkowicie wolne od opłat.Jeżeli jakiś okręg zerwie porozumienie z twoim okręgiem to wtedy musisz wnieść dodatkową opłatę gdy będziesz chciał tam pojechać na rybki.Katowickie zerwało z wami porozumienie to czeka cię dodatkowa opłata za każdy dzień wędkowania u nich na danym akwenie,tak przynajmniej jest u nas...Pozdrawiam (2010/04/13 07:12)
Tarnów, same rzeki (bo na stawy nie mam czasu jeździć a w promieniu 500 m mam dwie fajne rzeki), 160 złotych, żadnych zniżek bo za stary jestem już :) (2010/06/15 00:23)
108 zł okręg Katowice. Jestem uczniem więc mam zniżkę ale i tak zdzierusy z mojego koła wytargali ode mnie 25 zł "niby" na rzecz koła.... (2010/06/15 10:21)