Ile wydajecie na zakup przynęt ?

/ 29 odpowiedzi
bobus86

to zalezy na jaka okazje.spustoszenie w pudelku z przynetami spiningowymi,spokojnie 200zl na podstawowe uzupelnienie zapasow na jakis czas.jesli chodzi o zawody roznych kategori...szkoda slow:)

nie licze koledzy wyjazdow na dorszowanie tam sie dopiero zaczyna:D (2011/10/11 21:07)

erykom

tez jestem tego zdania ze lepiej wydac mnostwo kasy na moje ukochane hobby niz na przepicie czy cos innego :)przykład-przyslowiowy Kowalski dziennie 10zł wydaje na paczke papierosów a ja nie pale i przez miesiac to co Kowalski wyda na papierosy to mi ładna sumka sie uzbiera na wydatki wędkarskie i ja ten sprzęt mam a on nic z tych fajek nie ma,bo spali:D (2011/10/13 19:08)

sanczez14

Witam ja co wyjazd wydaje około 20zł na gumki  + 10zł na przypony no i oczywiscie paliwo na dojaz do miejsca połowu moze to nie wiele ale zawsze sie uzbiera (2011/10/13 20:37)

82marco

Mnie dzisiaj czeka "wizyta" w wędkarskim. Po ostatnich połowach na Wisle pudełko z przynetami troszkę się przerzedziło. Pewnie stówka pójdzie jak nic. Ahhhh!!!! Ale co zrobić (2011/10/15 08:28)