moja pani nie jeden raz pokazała na co ją stać, i wiem że ma swoją klasę,
a po drugie nie przeszkadza w wędkowaniu ....................
(2011/01/15 21:23)Ja to nie mogę wędkować w towarzystwie kobiet......Jak widzę kobiętę z wędką w ręce,to tak bardzo się nakręcam,wiecie na co.....Wtedy nie w głowie mi wędkowanie.Wiadomo przecież,że z ryb najlepsze jest rypanie......ha ha ha
Gwarantuje Ci że jest super . Jesteś na łonie natury jeśli się tak bardzo nakrecasz to i dobrze bo jest gdzie pofiglować a zawsze znajdzie się miejsce na małe a i duże bara-bara .
(2011/01/16 21:13)Ja to nie mogę wędkować w towarzystwie kobiet......Jak widzę kobiętę z wędką w ręce,to tak bardzo się nakręcam,wiecie na co.....Wtedy nie w głowie mi wędkowanie.Wiadomo przecież,że z ryb najlepsze jest rypanie......ha ha haGwarantuje Ci że jest super . Jesteś na łonie natury jeśli się tak bardzo nakrecasz to i dobrze bo jest gdzie pofiglować a zawsze znajdzie się miejsce na małe a i duże bara-bara .
a zza krzaka wychodzi jakiś wędkarz...:D
Dopiero robi się ciekawie........ (2011/01/17 16:50)Ja to nie mogę wędkować w towarzystwie kobiet......Jak widzę kobiętę z wędką w ręce,to tak bardzo się nakręcam,wiecie na co.....Wtedy nie w głowie mi wędkowanie.Wiadomo przecież,że z ryb najlepsze jest rypanie......ha ha haGwarantuje Ci że jest super . Jesteś na łonie natury jeśli się tak bardzo nakrecasz to i dobrze bo jest gdzie pofiglować a zawsze znajdzie się miejsce na małe a i duże bara-bara .
a zza krzaka wychodzi jakiś wędkarz...:D