Ile meczy zagrają nasi reprezentanci na Euro 2012
utworzono: 2011/12/02 19:29
Moja wizja
mecz nr 1- Mecz Otwarcia
mecz nr 2- Mecz Ostatniej Szansy !!!!!!!!!!
mecz nr 3- Mecz na Pożegnanie !!!!!!!!!!!!
Mimo iż jestem optymistą i wielkim fanem piłkarskim to niestety w cuda nie wierze!!
Jakie są wasze opinie??????????????????
[2011-12-02 19:29]losowanie najlepsze jakie moglo byc i nie bądźcie az takimi pesymistami zeby mowic ze nie wyjdziemy z takiej grupy
[2011-12-02 19:36]
e no pewnie i tu cytat ''Błaszczykowski podaj do Błaszczykowskiego!!!'' i dalej ''Sam meczu nie wygrasz-- Wygram Wygram'' no sory ale piłkaże grający za Odrą (Błaszczykowski , Piszczek Lewandowski i Peszko ) + Wojciech Sczęsny( grający na codzień na wyspach) to tylko pięciu graczy a kadra to 21 zawodników nawet naturalizowani '' Polacy'' MOIM zdaniem nie pomogą. [2011-12-02 19:49]
Na pewno zagramy co najmniej 3 mecze.
BTW, jest to grupa marzeń i szczęściu trzeba pomóc. Inaczej będzie wstyd.
[2011-12-02 20:03]POLSKA MISTRZEM EUROPY
to był żart 3 góra 4 meczyki
Czwarty mecz to Tusk I Komorowski powinni ogłosić Święto Narodowe!!!!!!!
[2011-12-03 11:17]
Z pewnych powodów wstrzymać się muszę z tą opinią. Ale życzę jak najlepiej.( Wam i nam.)Pozdrawiam. hoplita. [2011-12-03 11:38]
Zasada 3x O
mecz Otwarcia
mecz O wszystko
mecz O honor :)
Ja jednak myślę, że wygramy grupę.
[2012-06-02 19:41]
Ja myślałem, że zremisujemy z Rosją i wygramy dwa pozostałe mecze... ale dzisiaj jak zobaczyłem, że rosja wygrała z włochami 3-0, to straciłem nadzieję na remis.
[2012-06-02 19:58]
Szkoda że San Marino,Andora i Wyspy Owcze nie są z nami w grupie;-) Wyjście z grupy gwarantowane.No ale niestety jest inaczej,od Rosjan dostaniemy lanie,Grecja może byc w zasięgu,Ukraina też,ale musimy byc w dobrej formie.Chciałbym się mylic. [2012-06-02 19:58]
e no pewnie i tu cytat ''Błaszczykowski podaj do Błaszczykowskiego!!!'' i dalej ''Sam meczu nie wygrasz-- Wygram Wygram'' no sory ale piłkaże grający za Odrą (Błaszczykowski , Piszczek Lewandowski i Peszko ) + Wojciech Sczęsny( grający na codzień na wyspach) to tylko pięciu graczy a kadra to 21 zawodników nawet naturalizowani '' Polacy'' MOIM zdaniem nie pomogą.
chyba kolego nie jesteś na bieżąco , bo Peszko w kadrze na mistrzostwa brak...
[2012-06-02 20:40]
chyba czechy bo z ukraina nie gramy ;)
Masz rację,myślałem o Czechach a napisałem Ukraina.;-)Może dlatego że organizujemy mistrzostwa razem z nimi.
[2012-06-02 21:11]
Nie wiem czy tak będzie,ale Szpakowski jak powie kolejny raz"Koniec marzeń"to zmieniam telewizor,wypuszczając go przez okno na wolnośc. ;-))) Już widziałem taką akcję "wypuszczania" przez sąsiada w 1982 roku po drugiej bramce Paulo Rossiego w meczu z naszymi. [2012-06-02 21:18]
e no pewnie i tu cytat ''Błaszczykowski podaj do Błaszczykowskiego!!!'' i dalej ''Sam meczu nie wygrasz-- Wygram Wygram'' no sory ale piłkaże grający za Odrą (Błaszczykowski , Piszczek Lewandowski i Peszko ) + Wojciech Sczęsny( grający na codzień na wyspach) to tylko pięciu graczy a kadra to 21 zawodników nawet naturalizowani '' Polacy'' MOIM zdaniem nie pomogą.
chyba kolego nie jesteś na bieżąco , bo Peszko w kadrze na mistrzostwa brak...
a może zerknij na datę napisania posta zamiast się czepiać?? [2012-06-02 22:16]
Hymn Polski po Euro:
"Nic się nie stało... Polacy nic się nie stało"... czyli norma i tradycja.
[2012-06-03 11:43]e no pewnie i tu cytat ''Błaszczykowski podaj do Błaszczykowskiego!!!'' i dalej ''Sam meczu nie wygrasz-- Wygram Wygram'' no sory ale piłkaże grający za Odrą (Błaszczykowski , Piszczek Lewandowski i Peszko ) + Wojciech Sczęsny( grający na codzień na wyspach) to tylko pięciu graczy a kadra to 21 zawodników nawet naturalizowani '' Polacy'' MOIM zdaniem nie pomogą.
Kolego Peszko NIE ZAGRA na Euro bo został wyrzucony z kadry.
[2012-06-03 12:05]