Ile meczy zagrają nasi reprezentanci na Euro 2012
utworzono: 2011/12/02 19:29
ja jestem wędkarzem turystą :)))w tym roku byłem tylko 30 razy na rybach w Polsce ,ale Polacy nic się nie stało ,nic się nie stało :)) [2012-06-06 13:01]
ja jestem wędkarzem turystą :)))w tym roku byłem tylko 30 razy na rybach w Polsce ,ale Polacy nic się nie stało ,nic się nie stało :))
:)
[2012-06-06 13:34]
Mamy Euro u siebie :) czy jesteśmy kibicami czy też nie powinniśmy ich wspierać choćby duchowo, dobrym słowem a nie jak zwykle to w Polskim obyczaju idzie -tylko narzekać :)
Czytając nie które wypowiedzi to jeśli ktoś już jest kibicem to nie naśmiewa sie z Reprezentacji nie ważne jakby grała !
:-) POLSKA :-)
[2012-06-07 09:58]
Mamy Euro u siebie :) czy jesteśmy kibicami czy też nie powinniśmy ich wspierać choćby duchowo, dobrym słowem a nie jak zwykle to w Polskim obyczaju idzie -tylko narzekać :)
PATRYJOTYZM SIE KLANIA w 100% popieram nawet gdy by szlo zle nie powinnismy drwic i wysmiewac bo to jest czastka nas POLAKÓW Lepiej przemiloczeć!!
[2012-06-07 11:02]
Czytając nie które wypowiedzi to jeśli ktoś już jest kibicem to nie naśmiewa sie z Reprezentacji nie ważne jakby grała !
Mamy u siebie słusznie ale bądźmy realistami.
Nikt w Europie nie zwróci uwagi na wynik Polaków - no chyba że wygrają lub będą co najmniej w pierwszej trójce.
Jednak wystarczy kilka małych potknięć organizacyjnych lub jedno większe a zapamiętają nam na długo i tym powinni się martwić Polacy a przede wszystkim Ci którzy podjęli się organizacji takiej imprezy.
[2012-06-07 11:40]
NO nic jeszcze parę godzin i wszystko będzie jasne.
Grupa marzenie ,ale czy na pewno to niebawem będzie jasne. Obym się pomylił !!!
Pozdrawiam
[2012-06-08 15:01]
Jeszcze dziś będziemy wiedzieli, czy flagi chować, czy torby papierowe na głowę organizować.
Ale stawiam na remis 2:2 a potem nokaut jedną bramka pod koniec meczu z rogu, wolnego, albo karniaka i - kaszanka.
[2012-06-08 15:47]Ale powerka już nie starczyło na druga połowę - dlaczego nie puścił na 20 min. Grosickiego? Może by szarpnął ?
[2012-06-08 19:54]
No cóż. Określiłbym to jako bardzo ciężko wymęczony remis. Nie daje to specjalnych nadziei na kolejne mecze. Flagi w garaży pozostaną. Hmmmmmmm. [2012-06-08 20:01]
Ruskie to nas w murawę wdepczą. A Pepiki chyba też.
Ruscy wiele nie wskórają
nasi dobrze się kiwają.
Zwody mają zaj.....ste
więc zwycięstwo oczywiste.
A pepiczki we Wrocławiu
pewnie wiele nie pokażą
My im bramke wpier.....limy
nasi szybko ich ukażą
wielki ze mnie optymista
ale swój swojego chwali
Jak chłopaki coś spier.....lą
Smuda z kadry ich wywali
4:1 do rosji ! matko . . . z rosja mozemy sobie darowac :P musmy postarac sie czechami bo z mini mamy jeszcze jakas szanse .
[2012-06-08 22:28]
4:1 do rosji ! matko . . . z rosja mozemy sobie darowac :P musmy postarac sie czechami bo z mini mamy jeszcze jakas szanse .
Darować, ale o darować. Trzeba grać i wygrywać. Rosja do ogrania.
[2012-06-08 22:37]
Jak zobaczyłem to, co Ruskie zrobiły z Pepkami, to sobie uświadomiłem, że bliski jest koniec Kadry na tym festiwalu.
Pepików wdeptali w murawę w sposób perfekcyjny więc myślę, że nas wdepczą podobnie. Grali dość płynnie i wytrzymali do końca meczu - nasi padają jak kawki po 50 minutach.
Tak więc jakie człowiek ma odnieść wrażenie widząc grę naszych Orłów i Rusków? W porównaniu wypadamy że tak powiem raczej cieniutko.
a co do Pepików - no grali porównywalnie do naszych, tylko obyśmy się nie zdziwili, bo oni maja teraz motywację.
Stawiam, że to koniec naszej przygody z Euro. A już chciałem autko oflagować.
Wyszło jak zwykle.
[2012-06-09 11:18]