Mam trochę czasu wolnego i chciałem go wykorzystać w wiadomym celu-czyli na randce z rybkami a tu klapa,budzę się rano i wszędzie biało,a do tego jeszcze śnieg z deszczem.Taka rzeczywistość na kaszubach,a u was jest inaczej?
Witam kolege kaszuba. Masz racje było biało, ale to nie koniec. do końca marca ma być mocny wiatr i od czasu do czasu śnieg bedzie padał, wię nie ma co robić planów w marcu. Pozdrawiam ! (2009/03/24 12:49)
u mnie od rana przeblyskiwalo slonce i nawet 5 stopni wiec planowalem wypadzik nad wode - niestety pare minut temu zrobilo sie ciemno i sniezyca :-( (2009/03/24 14:02)
JA TEZ MIALEM JECHAC NA RYBKI ALE W BIESZCZADACH ZIMA NA CALEGO WIEC NARAZIE ODPUSZCZAM SOBIE WYJAZD NO MOWIA ZE OD SOBOTY POPRAWA POGODY ALE JA W TO NIEWIERZE POZYJEMY ZOBACZYMY .CIAGNIE MNIE NAD WODE JAK CHOLERA POZDRAWIAM KOLEGOW OD KIJA POZDRAWIAM (2009/03/24 18:14)
W centrum też śniegiem sypie i do tego bardzo wieje. O wyjeździe na rybki tylko pomarzyć można. Co gorsze na poprawe wcale się nie zanosi! Pozdrawiam. (2009/03/24 20:35)