Zaloguj się do konta

Hot spot paste Pelzera

utworzono: 2011/08/01 13:20
kibi38

Czytalem w WW o pascie ktora umiescilem w tytule a dokładnie chodzi o zołta czyli maslano-? w WW pisza ze waniliowa a w sklepach znajduje tylko o smaku maslano-slonym.Moje pytanie do kolegow wedkarzy to-jakiego smaku faktycznie ona jest i czy ktos na nia łowił i czy faktycznie efekty sa tak rewelacyjne jak mozna przeczytac w WW [2011-08-01 13:20]

withanight88

Zapewne jest tak rewelacyjna jak słynny REWELATOR. 

Ile kosztuje ?  30 zł -bierz bo jest dobra. hehhehe

[2011-08-01 13:57]

kowo

Będzie dobra do czasu aż jakiś cwaniak zrobi sobie w PhotoShopie fotę rekordu. Ale ja i mnie podobni ludzie będziemy czuwać nad tymi rekordami i będziemy je demaskować. Reklama - ot co. [2011-08-01 16:36]

withanight88

Będzie dobra do czasu aż jakiś cwaniak zrobi sobie w PhotoShopie fotę rekordu. Ale ja i mnie podobni ludzie będziemy czuwać nad tymi rekordami i będziemy je demaskować. Reklama - ot co.





Racja.

[2011-08-01 16:44]

kibi38

po pierwsze kosztuje wiecej,po drugie pytam czy ktos juz tego uzywal,a po trzecir czemu kz gory krytykujesz jesli tego nie uzywales [2011-08-01 18:07]

kibi38

Zapewne jest tak rewelacyjna jak słynny REWELATOR. 

Ile kosztuje ?  30 zł -bierz bo jest dobra. hehhehe


nie bardzo rozumiem odp na moje pytanie
[2011-08-01 18:09]

mienta

Zapewne jest tak rewelacyjna jak słynny REWELATOR. 

Ile kosztuje ?  30 zł -bierz bo jest dobra. hehhehe


nie bardzo rozumiem odp na moje pytanie



Kolego ta pasta to zapewne pic na wodę foto montaz jeden jegomość też całkiem nie dawno pisał o rewelacyjnej zanęcie pod nazwą rewelator niby miała byc skuteczna na 120% paru kolegów zakupiło ten szajs....pozbyli się hajsu a mister rewelator się ulotnił z tad taka"sympatia"do różnych takich wynalazków 


[2011-08-01 19:06]

r1920

mienta najlepszy lewerator u klepy ha ha ha ha ha . klepa683

 

[2011-08-01 21:08]

mienta najlepszy lewerator u klepy ha ha ha ha ha . klepa683

 


tylko ten zielony :)))))))))))))))))))))
[2011-08-01 22:18]