Zaloguj się do konta

Harmonogram - część graficzna.

utworzono: 2012/01/04 11:45
dendrobena

Nad wod ą zachowaj czysto ść i cisz ę .!!!                           

L/P

Data.

Miejsce.

Metoda.

Dojazd.

A

B

C

D

E

1.          

? -  styczeń

jeź. Skoki

Podlodowe

Własny

2.          

?  - Luty

jeź.Niepruszewo

Podlodowe.

Własny

3.          

12   -  maj

jeź. Owieczki/rozp.sez/.

Spł - grunt.

Autokar

4.          

2 -  czerwiec

Kan. Wojnowice

Spławikowe

Autokar

5.          

9 -  czerwiec

Zaw. Zarz. Koła/rz.Warta/

Spławikowe

Własny

6.          

10- czerwiec

Dzień Dziecka.

Spławikowe.

Własny

7.          

7/8   -  lipiec

rz. Warta - Owińska

Nocne

Własny

8.          

22   -  lipiec

Żwirownia/Owińska/..

Spł - grunt.

Własny

9.          

25 - sierpień

rz. Warta /Bąblin/

Spinningowe

Własny

10.       

9 - wrzesień

jeź. Karolewo

Spławikowe.

Własny

11.       

6 -   paździ.

jeź. Piaskowe/Zatom N./.

Spinningowe.

Autokar

Harmonogram zawodów koła 168 „Chrobry”-2012r

/ Do konsultacji na zebraniu [2012-01-04 11:45]

lucas83

Elegancko, większość zawodów w soboty. Wędkarze na emeryturze będą się cieszyć bo bedzie aktywny wypoczynek w sobote:-) A młodzi do pracy.....  A może zrobic osobne zawody dla pracujacych i nie pracujących? [2012-01-07 10:02]

politura

Nie macie pojęcia jak się cieszę z zawodów odbywających się w sobotę.
Najpierw będę musiał się wić jak piskorz żeby w firmie dostać wolny dzień.
Potem kolegom z pracy wytłumaczyć że muszą w ten dzień pracować za mnie.
A do tego, w dzień wypłaty, zona spyta: kochanie, co tak cieńko?
[2012-01-07 14:43]

dauron

Myślę, że moi koledzy mają rację. Dla tych co mają czas, nie ma znaczenia: sobota, niedziela, piątek cze jakiś inny dzień tygodnia. Problem zaczyna się dla tych którzy pracują. Jeśli ktoś nie ma możliwości brać udziału w zawodach bo nie może, to po co mu takie koło. Przecież Koło jest dla nas! A nie my dla koła! 
[2012-01-07 18:51]

johnson

Witam,

Z tego co widze to terminarz jest jeszcze do omowienia na zebraniu wiec moze uda sie jeszcze cos zmienic.

Troche pozno tez w tym roku zaczynamy sezon 12 maja ?! Zawsze w kwietniu zaczynaliśmy. Bioroąc pod uwage, ze zawody podlodowe raczej sie nei odbeda moznaby pomyslec o zawodach w kwietniu.

pozdrawiam i do zobaczenia na zebraniu

[2012-01-08 19:07]

LENIU1983

Witam, widzę że pomimo dużych starań niektórych osób droga naszego koła zmierza w złym kierunku. Popieram moich kolegów żeby zrobić więcej zawodów i żeby sezon zaczął się wcześniej no i żeby było więcej zawodów w niedzielę. Wystarczy spojrzeć lata wstecz i porównać sobie ilość zawodów oraz miejsca, w których się odbywały nie wspomnę o innych kołach gdzie po pierwsze jest więcej zawodów i większość odbywa się w niedzielę. Może należy zadać sobie pytanie czy warto pozostać w naszym kole jeżeli inne nawet sąsiednie koła oferuję dużo wiecej niż nasze. A może jest to celowe zadanie żeby wyeliminować dobrych wędkarzy i dać szanse emerytom i rencistom.

Zapraszam do wpisywania się na forum !!!   

[2012-01-09 08:52]

politura

Mam dobrą wiadomość: część zawodów została przeniesiona z soboty na niedzielę. Natomiast jeśli chodzi o ilość zawodów jest to zależne od finansów koła. Dlatego na walnym zebraniu trzeba poruszyć temat wpisowego na zawody, zwłaszcza jeśli chodzi o wyjazdy autokarowe.
[2012-01-14 13:20]

dendrobena

kol.Leniu1983 w okręgu PZW Poznań jest do dyspozycji 136 kół wędkarskich. Wybór olbrzymi a więc w czym problem. Przy okazji pytanie. Czy emeryt i rencista to gorszej kategorii wędkarz/kolega/. Życzę  powodzenia i sukcesów w innym  lepszym kole. Pozdrawiam. [2012-01-17 12:02]

LENIU1983

Z ogromną przykrością muszę stwierdzić, że nie wszyscy czytający i później wpisujący się na forum czytają ze zrozumieniem. Moim zdaniem głównym problemem tego posta jest to żeby było więcej zawodów w niedziele, a nie czy ktoś ma zmienić koło czy nie. Dlatego drodzy wędkarze /koledzy i koleżanki/ czytajcie ze ZROZUMIENIEM.  [2012-01-17 13:57]

politura

Mam pytanie?  czy wpisy na forum dokonuje dendrobena , czy ktoś nie mający odwagi i ukrywający się za tym loginem?
[2012-01-17 19:15]

dendrobena

kol.politura .To pytanie można zadać każdemu piszącemu na forum. Co się zaś tyczy mej osoby to mam na razie odwagę pisać sama. Jeżeli kol.interesuję to na temat koła posiadam na tyle wszechstronną wiedzę że upoważnia mnie ona do zabierania głosu na forum nie tylko w tej kwestii. Wątpliwości mogę mieć również i ja czy pod profilem politura nie kryje się ktoś inny.Pozdrawiam. [2012-01-17 20:37]

johnson

Ja chcialem sie zapytac czy w przypadku jesli zawody podlodowe sie nie odbeda, to czy zostana zamiast nich rozegrane inne zawody. Jak tu koledzy slusznie zauwazyli odejmujac zawody podlodowe, zawody z okazji dnia dziecka oraz dla zarzadu to w roku 2012 zostaje tylko 7 zawodów. Już dawno nie było tak mało zawodów rozegranych.

pozdrawiam

[2012-01-18 09:09]

lucas83

Ja chcialem sie zapytac czy w przypadku jesli zawody podlodowe sie nie odbeda, to czy zostana zamiast nich rozegrane inne zawody. Jak tu koledzy slusznie zauwazyli odejmujac zawody podlodowe, zawody z okazji dnia dziecka oraz dla zarzadu to w roku 2012 zostaje tylko 7 zawodów. Już dawno nie było tak mało zawodów rozegranych.

pozdrawiam

Tak będą zamiast podlodowych inne zawody ale kto zgadnie w jaki dzień????

Podpowiem dla ułatwienia że będzie to dzień na literkę "S"  Hi. hi

A tak na poważnie to nie mam pojęcia.

A co do wędkarzy pracujących, emerytów i rencistów to odpowadam koleżance "dendrobenie" że nie ma rozróżnienia na gorszy i lepszy, dlatego nie powinno sie wyróżniac emerytów organizując zawody w soboty bo tym krzywdzi się tych którzy w soboty pracują.

Pozdrawiam. 

[2012-01-18 17:58]

politura

Zgadzam się.
[2012-01-19 01:21]

politura

Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą.

[2012-01-19 01:23]