za mało............ 100 musi być :)
(2011/02/16 17:55)za mało............ 100 musi być :)
hehehehehehehehehe ;-))))))
Kamil , dlaczego Cieszysz z wpisu Macieja ??? Napisał prawdę - My , " ciułacze punktów " musimy trzymać się razem !!!
Ty Mastiff za blisko z Jędrkiem jesteś...gdyby mój mały istotnie dorwał się do klawiatury to by przepięcie serwera spaliło.Kiedyś,kiedyś,na lokalnej plaży,przebierałem slipy,ktoś coś tam dojrzał i teraz mówią na mnie trójnóg...Więcej nie powiem bo w kompleksy wpadniecie albo Jędrek żyć mnie nie da....:))
Na Ciebie też ?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(2011/02/16 18:04)
Kiedyś zamieściłem podobny post dotyczący stricte spinningu.W moich wabikach 90% jest pozbawiona zadziora(reszta to te nieużywane lub kolekcjonerskie,czyli jak poprzednie) i nie widzę wielkiej różnicy w skutecznym holu.Nie kupuję specjalnych kotwic i główek a po prostu z użyciem narzędzia zwanego kombinerkami niweluję tenże zadzior i jest oki.Lubię wypuszczać rybki i to jest główny powód tego zabiegu.
(2011/02/16 18:35)za mało............ 100 musi być :)
hehehehehehehehehe ;-))))))
Kamil , dlaczego Cieszysz z wpisu Macieja ??? Napisał prawdę - My , " ciułacze punktów " musimy trzymać się razem !!!
Tak sobie przeglądam forum i jak zobaczyłem komentarz Kolegi Mastiffa ( nie spodziewając się takiego tekstu ) o mało z krzesła nie spadłem ;-)))
A jeszcze nie mogę się śmiać bo mnie żebra trochę bolą.... ;-))))
No nie czaje skąd u Kolegów takie parcie na przekłamywanie historii.
Już człowiek pierwotny zauważył, że jeśli jego dzida będzie zakończona czymś na kształt ostrza z z zadziorem, będzie ona o wiele bardziej skuteczna.
A proszę sobie pooglądać haki z XII, XIII wieku znajdywane w Polsce podczas wykopalisk. Praktycznie 90% takich znalezisk posiada zadziory!
Nie wmawiajcie proszę głupot samym sobie i innym, że hak gładki może być jednakowo skuteczny niż ten z zadziorem, bo logika sama przez się wskazuje ten drugi jako lepszy wynalazek.
Po jakiego grzyba używacie plecionek? Drogie są - żyłki są tańsze....... ale ze względu na pewne cechy używacie plecionek... bo skuteczniejsze.
Dla mnie takie zaparcia są co najmniej dziwne, bo choć rozumiem intencje używających haki bezzadziorowe, to jednak nie rozumiem tej ideologii dorabianej do spraw oczywistych.
(2011/02/16 18:48)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Dobrzeżze idę zaraz do roboty, bo ciśnie mi się na usta pewne określenie które nie jest odpowiednie żeby go tu napisać.
Usiłuję wykazać, że HAK BEZ ZADZIORA NIE MOŻE BYĆ SKUTECZNIEJSZY NIŻ TEN Z ZADZIOREM ba, nie jest nawet częściowo tak skuteczny.
Widzę, że tu trzeba jak dzieciom w przedszkolu tłumaczyć, że kolor jest zielony, nie trawkowy.
Ja już jaśniej nie potrafię napisać o co mi chodzi, a widzę że Koledzy usiłujecie mi uświadamiać jakieś pradawne potrzeba zaspokojenia głodu i takie tam bzdety.
Ja zaś usilnie wykazuję, że już człek w jaskini zanim wymyślił koło, wiedział że grot z zadziorem jest bardziej skuteczny.
O nic więcej mi nie chodzi, a Koledzy łówcie sobie nawet na samą żyłkę - co mnie to ovchodzi.
(2011/02/16 19:48)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.