Rynek wędkarski w obecnych czasach bardzo się zróżnicował, przez co nasze ryby stały się coraz bardziej wybredna. Na szczęście jedna z flagowych firma w Polce czyli Konger poszedł z biegiem czasu. I wprowadził na nasz rynek partię kilku ciekawych przynęt gumowych. Dzięki którym nasze łowienie staje się jeszcze bardziej efektywne. Jedną z moich ulubionych gum jest Grubber shad 7cm który dzięki swojej nietypowej konstrukcji stał się kilerem podczas łowienia sandaczy i okoni z opadu. Oprócz nowości trzeba wspomnieć to o gumie killer shadow którą odkryłem już jakiś czas temu, jest ona niezastąpiona podczas jesiennych łowów drapieżników a szczególnie szczupaków. Na koniec zostawiłem wisienkę na torcie czyli gumy Konger troker które występują w trzech wersjach GUN, SPEED, ACOUSTIC. Są to przynęty szalenie skuteczne na okonie, o czym miałem okazje przekonać się nie raz. Są one wyjątkowe nie tylko ze względu na ich prace oraz materiał z którego zostały wykonane ale cechują się one dużą i łowną kolorystyką która przy łowieniu okoni jest bardzo ważna. Dlatego osoba zaopatrzona w wszystką kolorystykę tych gum jest w stanie połowić garbusy w każdym kraju, na każdej wodzie i o każdej porze dnia oraz roku.
Ps. Nie jest to slogan a krótki tekst reklamowy który był można napisać według regulaminu konkursu.
Pozdrawiam