Tych naprawde dobrych gier dla wedkarzy jest doslownie jak na lekarstwo.Duzo powstaje nowych ale ciezko spotkac taka, ktora zatrzyma sie na dluzej w naszym PC. Nie probowalem ale w Fishing Simulator 2 w demku tez da sie zagrac online na serwerku.Demo nie ma tylu mozliwosci co pelna wersja, gdzie miedzy innymi jest o wiele wiecej sprzetu,lowisk i ryb tych naprwde wielkich.Widzialem ta gre na portalu ,,Chomik'' i ,,torrenty.org'' z cala masa dodatkow , ktore mozna samemu wgrywac.Swego czasu bylo bardzo wielu dobrych fishmaniakow jej gry, sporo przesiedzialo sie nocy na rozpracowanie kolejnego lowiska do kolejnego meczu.Pelna wesja gry oferuje takze mozliwosc rozegrania meczu w trybie offline a dopiero pozniej wyslania wyniku na serwer, lecz takie lowiska offline trzeba osobno wgrywac .
Co to jest 4 GB? dobre gry zajmują i 12 GB, to nie jest chyba jakaś bariera :))
Są różne gry nie tylko wędkarskie, pisząc nie miałem na myśli konkretnej gry wędkarskiej. Z wędkarskich gram tylko w ProPilkki2, bo uważam ją za najbardziej nieprzewidywalną. Reszta w które grałem była schematyczna i i przewidywalna i dlatego mi się nie podobała. To jest moja subiektywna ocena i nikt nie musi się z nią zgadzać, każdy ma swoje upodobania. Nie znaczy też, że muszę kochać każdą grę o tematyce wędkarskiej tylko z tego względu, że jestem wędkarzem, a gra ma ponad 1300 łowisk, ileś tam much czy zanęt bo i tak żadna gra nie dorówna wędkowaniu w realu.
Pozdrawiam
(2010/02/22 16:28)Są różne gry nie tylko wędkarskie, pisząc nie miałem na myśli konkretnej gry wędkarskiej. Z wędkarskich gram tylko w ProPilkki2, bo uważam ją za najbardziej nieprzewidywalną. Reszta w które grałem była schematyczna i i przewidywalna i dlatego mi się nie podobała. To jest moja subiektywna ocena i nikt nie musi się z nią zgadzać, każdy ma swoje upodobania. Nie znaczy też, że muszę kochać każdą grę o tematyce wędkarskiej tylko z tego względu, że jestem wędkarzem, a gra ma ponad 1300 łowisk, ileś tam much czy zanęt bo i tak żadna gra nie dorówna wędkowaniu w realu.
Pozdrawiam
Racja , w propilkach nigdy nie wiesz co będziesz miał za przynęty, jest możliwość na powiększenie arsenału przynęt , ale ja nie jestem w tym dobry . Trzeba wejść na stronę PP2,
tu jest wszystko.
Grafika 3D (rzadkość w grach na smartphone).
Wykorzystanie funkcji akceleratora, wibracji, aparatu i innych dostępnych w telefonie aplikacji (rzadkość dla gier na inne platformy).
Lekkość (gra jest testowana również na słabych telefonach).
Realizm i intuicyjność w obsłudze (zainteresowanie producenta wędkarstwem przekłada się na funkcjonalności w grze).
Europejska lokalizacja (w konkurencyjnych produktach dominują gatunki ryb oraz łowiska rodem z USA, natomiast tutaj rodzime)."