marcin-f89
Witam, rok temu wraz z kolegami miałem przyjemność kożystać z usług owej firmy, ale od początku.
Wstępny termin rejsu przesuniety został o tydzien z uwagi na dość duże falowanie morza... Kiedy już dojechalisy do darłowa, znów telefonicznie zostaliśmy poinformowani ze warunki nie pozwalają na wypłyniecie w jutrzejszym dniu ... Fakt faktem niezle wiało. Ale w końcu sie udało bosman portu wydał zgode na wypłynięcie kutrow i bylismy juz w drodze na łowisko.
O samym łowieniu obsłudze mogę sie wypowiadać tylko w najlepszych słowach, Kuter duży przestronny , zupka sprzęt w cenie itd. wszystkie rybki które zdecydowaliśmy sie zabrać wyfiletowane na miejscu . A wiec wszyscy połowili , nikt nie wrócił poniżej limitu , a i zabawa przednia...
wiec ja moge tylko gorąco polecić tego szypra.
Aaa , oferta którą kupilismy tez chyba na jakims gruperze , oferowała wypłynięcie łodzią motorową, jednak koniec konców płyneliśmy kutrem Sparky , czy to źle ? bie wiem , chociaż było gdzie sie położyc w drodze powrotnej :) a i fale napewno byly mniej odczuwalne... szczególnie te od samego rana w drodze na łowisko , gdzie łodzie motorowe podskakiwały jak piłeczki pingpongowe.
Zero formalności sprawdzania itd, przekazaliśmy kupony , koledzy dostali sprzęt, jednym słowem wszystko tak jak w opisie oferty.
Ale to tylko moja opinia , być może ktoś miał inne doświadczenia .
(2013/01/27 03:24)