Grunt to odpowiednie przygotowanie.

/ 2 odpowiedzi
Hej! Niedługo kończę 15 lat, łowię już od roku metodą spławikową, ale nie udało mi się złowić wymarzonego karpika. Wiem, że do tego potrzeba trochę zaangażowania, ale na haczyku meldowały się tylko karasie, leszcze i rzadziej liny. Dlatego za kilka miesięcy zaczynam przygodę z gruntówką. Jeżeli ktoś chce podzielić się swoją wiedzą na temat wędkarstwa gruntowego i stosowanych zanęt i przynęt na karpia to proszę o pomoc. Wesołych świąt.
bednar14

http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=src&rls=org.mozilla:pl:official&q=+site:forum.wedkuje.pl+karp+na+grunt+w%C4%99dkuje&sa=X&ei=xO_tTqCBNca0hAfrquWhCA&ved=0CDkQrQIwAA&biw=1280&bih=861 (2011/12/18 14:51)

Franek1987

Tylko że ciężko jest się podzielić wiedza i doświadczeniem , które zdobywało się przez wiele lat . Nie obraz się ale dawniej jak ja uczyłem się wędkować nie było tak łatwo jak teraz . Trzeba było kombinować, podpatrzeć, przetestować, popełnić wiele błędów. A starsi wędkarze nie chętnie a nawet niebyło mowy by zdradzali swoje tajemnice . A teraz wszystko jest jak na talerzu . w Internecie i jeszcze ktoś zadaje prosi by z nim się doświadczeniem dzielić .  Trzeba by było książkę napisać

(2011/12/18 15:37)