Nie wiem czy ten wątek jest na dobrym miejscu ale nie wiedziałem gdzie go wpisać, chciałbym żeby mi ktoś polecił ciekawą grę wędkarską na komputer proszę o odpowiedzi. Ja sam polecam grę w wędkowanie podlodowe ProPilkki2 v0.75
ProPilkki tylko wersja v0.80 . Dużo nowych rzeczy, wędki, ochotka i inne przynęty, chyba 10 nowych gatunków ryb,kilka nowych łowisk. Lada momenty wyjdzie najnowasza wersja v0.85! Ulepszona grafika, nowe łowiska... (2011/02/11 18:30)
Fishing Simulator 2 ,ale z dodatkami można przez neta grać z innymi (zawody) . Tylko trzeba długo siedzieć raz czekałem na branie 3h. (2011/02/21 00:08)
Jeśli byś chciał posmakować wirtualnego spiningu woblerami rapala z łódki na wodach Ameryki Północnej to szczerze polecam RAPALA PRO FISHING. Dużo rodzajów woblerów rapala, fajniusie rybki aż miło się wyciąga z wody:D Szczerze polecam, mnie wciągnęłą na dłuuuuugie wieczory i nie żałuję, sporo co ciekawe można się sporo nauczyć o woblerach, dobieraniu kolorów itd. (2011/02/21 00:20)
Czeka się i owszem. Ale ,można piwko wypić albo iść do kuchni coś przekąsić :) Grałem w Rappalę, Bass Fishing, Fishing Simulator i polecam te gry. Ostatnio ściągnąłem też jakiś tytuł ale niezbyt mi podszedł, więc skasowałem i nawet nazwy nie pamiętam. W każdym FS jeśli chodzi o spławik i grunt to rewelka. (2011/02/21 11:40)