Ha ha ha ! Wymiar górny pomoże rozbudować baze turystyczną :) Słowa które cisną mi się na klawiaturę są nie do opublikowania :)Tak to sobie czytam i zadaje sobie pytanie: po jaką cholere ta dyskusja skoro 90 % ludzi na tym forum nie zabiera żadnej ryby do domu! na WĘDKUJE nie ma miesiaży!
Jest kolego odwrotnie i to nie 90 a 99 procent zabiera ryby.
Widzę że masz bardzo precyzyjne dane. Szkoda tylko żeś sobie wyssał z palca jak większość swoich mądrości :)
Widzę że Kolega @Diablo nie ma pojęcia o czym pisze :) Piotrek ma rację :) Temat istotnie budzi kontrowersje. ja jestem za górnym wymiarem ochronnym itd.. wprowadzenie takiego obostrzenia pomogłoby rozbudować bazę turystyczną itd... bez obawy, że zabraknie ryb i wędkarze przestaną przyjeżdżać (to tak na marginesie do Kolegi Juliana, że nie tylko składka ogólna przyciąga wędkarzy.). Oczywiście inni Koledzy też mają rację , że po co wprowadzać coś, co nie będzie funkcjonować, ale to, że przy znaku nie zawsze stoi policjant nie oznacza, że nie jest potrzebne ograniczenie. Przynajmniej zwraca uwagę , że coś się dzieje, a i mandat ktoś zarobi.
Tony śmieci nad brzegami, woda koloru gnojówki poprzegradzana sprzetem kłusowniczym i tłumy turystów nad wodą bo przecież mamy górny wymiar ochronny.
hahaha! ale pesymista z Kolegi. Armagieddon się przyśnił Koledze?! jeden z przykładów podałem i pewnie większość kolegów się zgodzi. to co Kolega napisał to to już mamy. Proponuję zmienić nick na Kolumb odkrywca, a nie Diablo:) pozdro (2014/03/01 21:40)