Gdzie w Gizycku na szczupaka
utworzono: 2011/02/09 17:22
Witajcie,
jade latem na wakacje do GIzycka. Gdzie najwieksze szanse mam na szczupaka. Jest tam sporo jezior gdzie mozna kijem pomachac.
Dzieki
[2011-02-09 17:22]
Polecam Kisajno - typowo szczupakowe - fajnie się tam łowi ale szczupak drobny(do 3 kg) , te większe schodzą dalej na jezioro Dargin i Dobskie , zasadniczo wszędzie przydałaby ci się łódka i odwiedzenie urokliwych zatoczek z liliami , grążelami itd bo tam szczupłego w brud. Nie masz łódki to pochodź nad kanałami w Giżycku , niby uczęszczane a zębatego sporo.
[2011-02-09 22:06]
Polecam Kisajno - typowo szczupakowe - fajnie się tam łowi ale szczupak drobny(do 3 kg) , te większe schodzą dalej na jezioro Dargin i Dobskie , zasadniczo wszędzie przydałaby ci się łódka i odwiedzenie urokliwych zatoczek z liliami , grążelami itd bo tam szczupłego w brud. Nie masz łódki to pochodź nad kanałami w Giżycku , niby uczęszczane a zębatego sporo.
Lodeczke gdzies znajde. Dzieki
[2011-02-09 22:48]
tam nie ma ryb
wez mnie nie zalamuj. Jak to nie ma ryb? Takie wody i NIC? A ja juz zarezerwowalem chate.
[2011-02-09 22:50]
I nie patrz na wpis Jawora bo widać koleżka nie ma pojęcia o czym pisze albo sobie zażartował , jak nie wie nie powinien się wypowiadać... co roku jeżdżę nad Kisajno na rozpoczęcie sezonu szczupakowego i nie tylko bo w Giżycku mam rodzinę , uważam że szczupaka jest sporo , przez trzy lata tylko raz miałem dzień gdzie wyjąłem tylko jedną sztukę , pływam łódką z teściem i nigdy nie narzekam więc nie wierz w gatki że tam nie ma ryb.
[2011-02-10 08:06]
podzielę zdanie Luukiego, Kisajno jest ciekawym jeziorem (tak się składa że tez mam tam rodzinę koło Giżycka), tylko trzeba wiedzieć gdzie tego szczupaka szukać bo jak się nie zna jeziora to wiadomo jak to jest
[2011-02-10 10:09]
witaj jestem w giżycku zawsze we wrześniu są tam organizowane zawody spinningowe na Darginie lub Kisajnie zależy od siły wiatru w 2010 roku były na Kisajnie ja złowiłem akurat przez dwa dni 140 okoni co dało drugie miejsce ale pierwszy złowił trzy szczupłe na łączną wagę ponad 13 kilo w 2009 padły dwa szczupłe jeden jak się nie mylę 108 centów drugi trochę mniejszy
przyznasz żeby na zawodach padały takie ryby to ta ryba musi tam być w 2011 zawody 17-18 września zapraszam cię na pewno poznasz wiele ciekawych miejsc Pozdrawiam Rafał
[2011-02-10 13:50]