Zaloguj się do konta

Gdzie pojechać na Mazury na rybki pod namiot

utworzono: 2011/06/27 14:35
grzesiek2345

Koledzy proszę o pomoc w wybraniu miejsca na dwutygodniowy urlop pod namiotem na Mazurach. Zamierzam głównie łowić więc interesuje mnie miejsce nad jakimś jeziorem. Dobrze by było aby miejscówka znajdowała się z dala od zgiełku i turystów. Tłumy ludzi mam na co dzień a na wakacjach chce odpocząć. Chodzi o takie miejsce gdzie można rozbić namiot, spokojnie połowić a laska może się poopalać:) Z góry dzięki za jakieś miejscówki.

Pozdrowienia i połamania kija:)
[2011-06-27 14:35]

pogos1

Ja byłem w zeszłym roku nad jeziorem Sewry (Podlaskie) i trafiłem na fajne pole namiotowe dla wędkarzy. Parę pomostów, 15 zł od osoby w tym ciepła woda w sanitariatach+ prąd. Ludzie z dzieciakami tam nie przyjeżdząja bo nie ma plaży :) i to jest plus, ale niestety nic ciekawego tam nie złowiłam tylko oklejek w brót, które wszystko co się założyło na haczyk to zjadały. Z tego co sie dowiedziałem to jest tam taka wyspał gdzie zagnieżdziły sie kormorany, prawdopodbnie one żywią się tymi więkrzymi sztukami. Ale może byłem w złym czasie i akurat te więkrze nie chcaiły brać.

Pozdrawiam

[2011-06-27 14:52]

Adam01

Co do namiotu ... Hm... Będzie trudno. Ale tam gdzie jeżdżę co rok jest tanio. Zawsze najtańs.ze wybieram. Jest to na kaszubach, 2km od drogi krajowej, 11km od miasta. jeśli jesteś zainteresowany, daj znać na private. Prześle ci link. [2011-06-27 15:38]

grzesiek2345

Chodzi głównie aby pod namiot i połowić.
[2011-06-28 11:09]

anatolo

Witam
Polecam Rusałke to jest koło Węgorzewa od strony Giżycka
[2011-06-28 11:30]

perwer

Byłem kilka razy w okolicach węgorzewa i Giżycka..jeśli ktos ma ochote wypocząc w tym okresie to naprawde warto....Gorzej jak sa tam festiwale muzyki rokowej...wtedy lepiej zmienic miejsce...jak sie jest z rodzinka oczywiście... [2011-06-29 10:10]

Dreweczko

Polecam malowniczą miejscowość Dabrówno k. Grunwaldu, dwa jeziora, mało turystów, fajne miejsce, idealne do wędkowania. Polecam: http://www.bazanoclegowa.com/pl/749/Gospodarstwo-Agroturystyczne-D%C4%85browno-k.-Grunwaldu/
[2011-07-02 17:46]

grzesiek2345

koledzy nie szukam kwater ani domków. Chodzi o spokojne miejsce na namiot i aby obok była rybna woda.
[2011-07-05 08:04]

huberto

Witam ja mogę Ci zaproponować i polecić okolice Gołdapi.Nie brakuje tu miejscówek i na ryby i na namiot np. J. Pluszkiejmy czy Kiepojcie turystów może trochę być ale nie koniecznie wiadome sporo zależy od pogody. pozdrawiam

[2011-07-05 08:38]