Prawdopodobnie wykupisz zezwolenie na Rogi w swoim Okręgu.
Tak samo my mamy jeżeli chcemy wykupić Okręg Opole.
Jednak w moim Kole, jeżeli skarbnikowi powiesz i dasz pieniądze za potwierdzeniem,
to przywiezie przy okazji pobierania znaczków.
Więc jeżeli masz daleko to spróbuj takiego rozwiązania. Pozdrawiam.
Kędzierzyn- Koźle, Rogi.... odcinek rzeki Odry, który należy opłacić w Okręgu Katowice.
Potocznie mówimy ...Rogi :) sorki zapomniałam, że jeszcze są stawy, ale to nie Katowice.
Do trojan24
tez mi sie to nie podoba mieszkam pare metrow od kanalu gl. a to juz Opole
co zrobić głupota nie zna granic
pozdrawiam
(2013/02/04 00:48)Pisałeo do Opola do głównego bo już niepewnośc mnie dobijała. Odpowiedz : ,, Witam.
Na razie czekamy na podpisanie porozumienia. Najprawdopodobniej do końca
lutego powinno być już podpisane.,, Wiec czekamy i naiwnie wierzymy w lepsze jutro ;-)
Pisałeo do Opola do głównego bo już niepewnośc mnie dobijała. Odpowiedz : ,, Witam.
Na razie czekamy na podpisanie porozumienia. Najprawdopodobniej do końca
lutego powinno być już podpisane.,, Wiec czekamy i naiwnie wierzymy w lepsze jutro ;-)
Jedynie to nam pozostało,może w końcu pojadę do Miejsca odrzańskiego bez dopłaty.:)
Zapraszam do przejrzenia . Krótko, okręg Opole ma porozumienie z okręgiem Katowickim i Wrocławskim. Zresztą doczytajcie na jakich zasadach ? !
(2013/02/14 16:55)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Zapraszam do przejrzenia . Krótko, okręg Opole ma porozumienie z okręgiem Katowickim i Wrocławskim. Zresztą doczytajcie na jakich zasadach ? !