Gdzie na podkarpaciu na rybki?
utworzono: 2011/07/07 18:28
Na podkarpaciu jest masę fajnych łowisk. Zależy w jakich rejonach chcesz łowić i jaką metodą. Sam wędkuje na Wisłoce Spiningując lub łowiąc na spławik. Według mnie jest to dobre łowisko.
[2011-07-07 19:29]
Na podkarpaciu jest masę fajnych łowisk. Zależy w jakich rejonach chcesz łowić i jaką metodą. Sam wędkuje na Wisłoce Spiningując lub łowiąc na spławik. Według mnie jest to dobre łowisko.
Jedno z lepszych rzekłbym.
No i fakt jak kolega nadmienił w jakim rejonie bo Podkarpacie to sporo Okręgów.
[2011-07-07 22:13]
kadlubiska kolo narola kolego mozesz mi przyblizyc gdzie to mniej wiecej jest dzieki ja mieszkam kolo Rzeszowa
[2011-07-07 22:45]
Jedno z lepszych rzekłbym.
No i fakt jak kolega nadmienił w jakim rejonie bo Podkarpacie to sporo Okręgów.
Zgadza się Tomasz...ale jako region a nie okręg to mamy dokładnie wszystko oprócz morza
Ty z Rzeszowskiego ja z Krośnieńskiego a n.p.Wisłoka ta sama-foto Wisłoki 300m. od mojego domu...Pozdro i zapraszam wszystkich na łowienie w tym pięknym regionie.
[2011-07-07 22:54]
Co myslicie o dunajcu czy warto było by sie tam wybrac ze spininngiem?? np w okolicach tarnowa?? Nigdy nie łowiłem na tej rzece a od pewnego czasu kusi mnie bardzo żeby się tam przejechać ,czy warto??
[2011-07-08 13:25]