Gdzie na karpia w okolicach Maszewa?

/ 15 odpowiedzi
  Witam.mam pytanko gdzie można się wybrać na karpia w okolicy Maszewa ? Z góry dziękóje za informacje...    pozdrawiam.....
jawor111

do sklepu rybnego (2011/02/24 17:32)

KACZAS

A próbowałeś na Goleniowski to jest chyba ze 4 kilometry od Maszewa tam chyba jest karp... (2011/02/24 18:07)

Andrzej66

Witam.mam pytanko gdzie można się wybrać na karpia w okolicy Maszewa ? Z góry dziękóje za informacje...    pozdrawiam.....

Na takiego typu odp. to rzygać się chce!!!
Pytanie tez może nie jest zbytnio sformułowane (ja kumam) i jeszcze z błędami, ale odp. jest .... , a szkoda gadać!
Na moje, to co drugiego posta bym posyłał w kosmos! Może to wypisywanie głupot by się w końcu dowcipnisiom znudziło! (2011/02/24 18:09)

Andrzej66

Pytanie tez może nie jest zbytnio sformułowane (ja kumam) i jeszcze z błędami, ale odp. jest .... , a szkoda gadać!
Na moje, to co drugiego posta bym posyłał w kosmos! Może to wypisywanie głupot by się w końcu dowcipnisiom znudziło!

Sorry, miałem zacytować Jawora111, tą jego wypocinę! (2011/02/24 18:11)

KACZAS

Na moje, to co drugiego posta bym posyłał w kosmos! Może to wypisywanie głupot by się w końcu dowcipnisiom znudziło!

I po co się stresujesz Andrzej66 tacy ludzie zawsze byli i będą tego nie da się wyplenić...najlepiej to nie reagować i dać na luz (2011/02/24 18:13)

jawor111

Sorry, miałem zacytować Jawora111, tą jego wypocinę                                                           jak cos ci nie pasuje
to nie pisz nic pytanie bylo gdzie na karpia wiec podpowiedziałem koledze gdzie moze isc po karpia pozdrawiam pseudo karpiarzu !!!!!!! (2011/02/24 18:28)

jawor111

Sorry, miałem zacytować Jawora111, tą jego wypocinę                                                           jak cos ci nie pasuje
to nie pisz nic pytanie bylo gdzie na karpia wiec podpowiedziałem koledze gdzie moze isc po karpia pozdrawiam pseudo karpiarzu !!!!!!!

zapomnialem  dodac  BEZ ODBIORU !!!!!!!pozdrawiam (2011/02/24 18:30)

Andrzej66

zapomnialem  dodac  BEZ ODBIORU !!!!!!!pozdrawiam

Nie jestem karpiarzem, ani psełdo, ani żadnym innym. (2011/02/24 19:14)

KACZAS

Nie jestem karpiarzem, ani psełdo, ani żadnym innym.

Daruj mu kolego on tylko czeka aż mu coś odpowiesz olej gościa i tyle... (2011/02/24 19:32)

jawor111

Daruj mu kolego on tylko czeka aż mu coś odpowiesz olej gościa i tyle...

następny KARPIARZ ZE ZDOBYCZĄ W OGRÓDKU żebym miał taka możliwość to bym olał ciebie dosłownie i nie tylko ja bez odbioru !!!! (2011/02/24 19:38)

KACZAS

Daruj mu kolego on tylko czeka aż mu coś odpowiesz olej gościa i tyle...

następny KARPIARZ ZE ZDOBYCZĄ W OGRÓDKU żebym miał taka możliwość to bym olał ciebie dosłownie i nie tylko ja bez odbioru !!!!

Tylko raz odpowiem bo na więcej nie mam czasu...

Dla Twojej wiadomości w tym ogródku znajduję się spore oczko wodne, w którym owe rybki na fotach pływają do dzisiaj...

(2011/02/24 19:53)

DARIUSZ1973

Ja wiem że nikt swojego tajnego łowiska nie zdradzi ale i za tą podpowiedz dzięki. (2011/02/25 13:39)

DARIUSZ1973

Ja w takich łowiskach nie gustuje a po takiej odpowiedzi widać kto jest jakim wędkarzem . (2011/02/25 13:44)

DARIUSZ1973

do sklepu rybnego
.

Ja w takich łowiskach nie gustuje a po takiej odpowiedzi widać kto jest jakim wędkarzem (2011/02/25 13:53)

DARIUSZ1973

A próbowałeś na Goleniowski to jest chyba ze 4 kilometry od Maszewa tam chyba jest karp...

Ja wiem że nikt swojego tajnego łowiska nie zdradzi ale i za tą podpowiedz dzięki. (2011/02/25 13:58)