Witam.mam pytanko gdzie można się wybrać na karpia w okolicy Maszewa ? Z góry dziękóje za informacje... pozdrawiam.....
Na takiego typu odp. to rzygać się chce!!!
Pytanie tez może nie jest zbytnio sformułowane (ja kumam) i jeszcze z błędami, ale odp. jest .... , a szkoda gadać!
Na moje, to co drugiego posta bym posyłał w kosmos! Może to wypisywanie głupot by się w końcu dowcipnisiom znudziło!
Witam.mam pytanko gdzie można się wybrać na karpia w okolicy Maszewa ? Z góry dziękóje za informacje... pozdrawiam.....
Pytanie tez może nie jest zbytnio sformułowane (ja kumam) i jeszcze z błędami, ale odp. jest .... , a szkoda gadać!
Na moje, to co drugiego posta bym posyłał w kosmos! Może to wypisywanie głupot by się w końcu dowcipnisiom znudziło!
to nie pisz nic pytanie bylo gdzie na karpia wiec podpowiedziałem koledze gdzie moze isc po karpia pozdrawiam pseudo karpiarzu !!!!!!! (2011/02/24 18:28)
Sorry, miałem zacytować Jawora111, tą jego wypocinę jak cos ci nie pasuje
to nie pisz nic pytanie bylo gdzie na karpia wiec podpowiedziałem koledze gdzie moze isc po karpia pozdrawiam pseudo karpiarzu !!!!!!!
Sorry, miałem zacytować Jawora111, tą jego wypocinę jak cos ci nie pasuje
zapomnialem dodac BEZ ODBIORU !!!!!!!pozdrawiam
Nie jestem karpiarzem, ani psełdo, ani żadnym innym.
Daruj mu kolego on tylko czeka aż mu coś odpowiesz olej gościa i tyle...
Daruj mu kolego on tylko czeka aż mu coś odpowiesz olej gościa i tyle...
następny KARPIARZ ZE ZDOBYCZĄ W OGRÓDKU żebym miał taka możliwość to bym olał ciebie dosłownie i nie tylko ja bez odbioru !!!!
Dla Twojej wiadomości w tym ogródku znajduję się spore oczko wodne, w którym owe rybki na fotach pływają do dzisiaj...
(2011/02/24 19:53).
A próbowałeś na Goleniowski to jest chyba ze 4 kilometry od Maszewa tam chyba jest karp...