G±siorowo

/ 6 odpowiedzi

Witam czy kto¶ z was łowił na jeziorze G±siorowskim (gasiorowo ) jest to nie duze jeziorko .

Jade nad to jezioro do miejscowosci Gasiorowo na urlop i chciałem zaczerpnac jezyka. co ?? jak i na co ? :) znalazłem tylko jeden art. na temat tego jeziora ze niby lin, płoc ładny węgorz , leszcz ale ile prawdy nie wiem .

Mam zamiar łowić na feedery leszcze , noca węgorka :)

Będe wdzięczny za pomoc :)

Pozdrawiam Hubert

korzun04

Hugo jeżeli masz na my¶li "to" G±siorowo koło Pawłowa przy E-7 to współczuję, gdyż ta woda jest martwa.Została ograbiona z ryb przez dzierżawcę GR"Szwaderki". Miałem tam łódkę 3 sezony, i znam to jezioro.Mieszka tam rodzina mojej Żony więc informacje mam z pierwszej ręki. Na ¶rodku jest górka możesz tam liczyć na okonka 20 cm, jest trochę szczupaka "okazy"0,5-1kg, płotka wzdręga 10-15 cm a "Lechole " maj± po tygodni nęcenia nawet 20 cm!!!

Pozdrawiam.

(2010/07/05 20:45)

hugo831

kurtka :(

żona znalazła to jeziorko , ja nie znałem na necie znalazłem tylko jeden art, na jego temat i zachwalali ze duzo ładnego węgorza lina itp.

Fuck i urlop spierdzielony. a nie znasz gdzies blisko jakiegos fajnego jeziora ?? Tydzień nad jeziorem podczas urlopu bez pozadnej ryby to lepiej nie jechac wcale :((

(2010/07/06 08:19)

sacha

Fuck i urlop spierdzielony. a nie znasz gdzies blisko jakiegos fajnego jeziora ?? Tydzień nad jeziorem podczas urlopu bez pozadnej ryby to lepiej nie jechac wcale :((

Je¶li Swaderki maj± inne jeziora w okolicy (a maj±) to efekty takie jak na w/w wymienionym.

(2010/07/06 13:19)

korzun04

Na s±siednim j.Mielno ruszył się szczupak do 3kg trochę leszcz padł okaz 3.8 kg.Lecz s± to generalnie sporadyczne przypadki. Na "szwaderkach" z ryb± szału nie ma, dla mnie s± to barbarzyncy nie gospodarze.

Hugo gdzie dokładnie chcesz się zatrzymać? 

(2010/07/06 13:49)

hugo831

w G±siorowie agroturystyka u Gieni . :( kurka tak sie nakreciłem ze tydzien bede sobie łowił a tu taki placek.

Najbardziej wsciekły jestem o ten art. do ktorego ci wysłałem link. Był z zeszłego roku wiec myslałem ze przez rok nie wytrzepali ryby.

(2010/07/06 15:57)

korzun04

Hugo ten artrykuł jest z 1999 roku- przeczytaj na samym dole. 11 lat dla 50 hektarowego jeziora to przepa¶ć. (2010/07/06 19:02)