Fotografie krajobrazów
utworzono: 2010/10/28 11:35
Koledzy, lubię Was, no może nie wszystkich, i szanuję Was, może kogoś bardziej a kogoś mniej, ale co tu się dzieje ?
Mirku, moim zdaniem przesadziłeś, możesz się na mnie pogniewać albo i nie, to zależy jak odbierzesz moje słowa. Powiem tak, mało mam ostatnio czasu aby z wami popisać, czasem znajdę odrobinę wolnego, to siadam i czytam co piszecie, tylko że takie podejście do kogoś kto jest tu od niedawna, żeby pokazywać zdjęcia karty wędkarskiej. Do czego to doprowadzi ? Może jeszcze świadectwo chrztu, zdjęcie dowodu z adresem, może numer pesel, może NIP.
MIrku, poznałem Cię tu na portalu, okazało się że mamy wspólnych znajomych, później poznaliśmy się osobiście na zlocie, uważam Cię za bystrego i mądrego gościa, więc powiedz mi co było powodem takiego Twojego zabłyśnięcia w tym temacie.
Nie wystarczyło poobserwować co, gdzie, jak, w jakim temacie się udziela Kolezanka Justyna, jeżeli miało to być konto założone jako fikcyjne, żeby podkręcać zadymy, to myślę że właściciel takiego konta nie owijałby że tak powiem swoich zamiarów w bawełnę tylko juz by działał.
Może przestańmy doszukiwać się wszędzie podstępu, przestańmy cały czas podgrzewać nie zdrowa atmosferę na forum, to zaczyna Drodzy Koledzy i Przyjaciele śmierdzieć wiochą ( tu proszę bez obrazy, jesli ktoś mieszka na wsi, takie powiedzenie się jakoś tak utarło), robi się mała paranoja. Powiem szczerze Mirku, na miejscu Justyny, ja bym to poprostu olał.
Jeszcze zadam Ci Mirku jedno pytanie, przyjełeś Koleżankę do grona Swoich znajomych, a może nawet sam ją zaprosiłeś. Czy wtedy to konto nie wydawało Ci się podejrzane. Ja wysyłając zaproszenie do któregoś z portalowiczów, wcześniej obserwuję, czy mamy moze podobne poglądy, czy nie jest to osoba której będę się wstydził mając ją w moim gronie.
Może Któregoś z Kolegów urażę tymi słowami, tego nie wiem, Każdy z Was mnie zapewne jakoś oceni, po tym co napisałem, może mi odpiszecie, a moze nie, może zmienicie o mnie zdanie. Będąc na zlocie nikomu nie pokazywałem swoich dokumentów, i od nikogo tego nie wymagałem, moze my to nie my.
Pozdrawiam Was serdecznie i ide trochę popracować.
Marek trochę zagalopowałeś w swoich osądach , niech Cię nie interesuje co pisze i do kogo piszę , to że Ty będąc na zlocie nie musiałeś okazywać dokumentów co w tym jest nadzwyczajnego ? przecież byłeś z Nami fizycznie , a to co Ty wypisujesz uwierz ja bym nawet na tak idiotyczny pomyśł nie wpadł i tutaj Ty możesz się obrazić gdyż ja bynajmniej obiektywnie patrzę na sprawe , brakowało Ci obiektywizmu już wcześniej nie wspomnę kiedy gdyż zacząłeś obracać kota ogonem ale to twoja wizytówka nie moja. Jest tu wielu userów którzy na privie mi piszą żeby na nią Uwazać bo może byc jajko niespodzianka i stad moje wścibskie pytania do @Justyny . I po pierwsze nie mów(pisz) mi o jakimś zabłyśnięciu tutaj gdyż jak dalece pamięcią sięgam Ty zawsze próbowałeś dawać rady i porady innym kolegom na portalu , dopuki ktoś nie poprawiał twoich porad że sa błędne i prowadzą w innym kierunku.
Jeszcze raz powtarzam i będe powtarzał brak u Ciebie profesjonalnego obiektywizmu , i nawet dobrze że napisałeś w ten sposób pod moim adresem , nie muszę się ukrywać co myślę , a tak na marginesie ciekawi mnie co napisałeś pod adresem Ghostmira i Piotra którzy podzielają opinie że może być jajko niespodzianka. I nie tylko On gdyż na privie mam jeszcze od paru osób również informację o tym aby być ostrożnym , a zresztą co ja Ci się tłumaczę żyj w swojej wybujałej ideologi rycerzyku na białym koniu : "szkoda konia "
Ja mówię ( piszę ) poczułem się urażony i tutaj żadne Twoje słowa jużtego nie zmienia , bywaj.
Powodzenia................Miru 57
[2010-11-03 19:05]Koledzy, lubię Was, no może nie wszystkich, i szanuję Was, może kogoś bardziej a kogoś mniej, ale co tu się dzieje ?
Mirku, moim zdaniem przesadziłeś, możesz się na mnie pogniewać albo i nie, to zależy jak odbierzesz moje słowa. Powiem tak, mało mam ostatnio czasu aby z wami popisać, czasem znajdę odrobinę wolnego, to siadam i czytam co piszecie, tylko że takie podejście do kogoś kto jest tu od niedawna, żeby pokazywać zdjęcia karty wędkarskiej. Do czego to doprowadzi ? Może jeszcze świadectwo chrztu, zdjęcie dowodu z adresem, może numer pesel, może NIP.
MIrku, poznałem Cię tu na portalu, okazało się że mamy wspólnych znajomych, później poznaliśmy się osobiście na zlocie, uważam Cię za bystrego i mądrego gościa, więc powiedz mi co było powodem takiego Twojego zabłyśnięcia w tym temacie.
Nie wystarczyło poobserwować co, gdzie, jak, w jakim temacie się udziela Kolezanka Justyna, jeżeli miało to być konto założone jako fikcyjne, żeby podkręcać zadymy, to myślę że właściciel takiego konta nie owijałby że tak powiem swoich zamiarów w bawełnę tylko juz by działał.
Może przestańmy doszukiwać się wszędzie podstępu, przestańmy cały czas podgrzewać nie zdrowa atmosferę na forum, to zaczyna Drodzy Koledzy i Przyjaciele śmierdzieć wiochą ( tu proszę bez obrazy, jesli ktoś mieszka na wsi, takie powiedzenie się jakoś tak utarło), robi się mała paranoja. Powiem szczerze Mirku, na miejscu Justyny, ja bym to poprostu olał.
Jeszcze zadam Ci Mirku jedno pytanie, przyjełeś Koleżankę do grona Swoich znajomych, a może nawet sam ją zaprosiłeś. Czy wtedy to konto nie wydawało Ci się podejrzane. Ja wysyłając zaproszenie do któregoś z portalowiczów, wcześniej obserwuję, czy mamy moze podobne poglądy, czy nie jest to osoba której będę się wstydził mając ją w moim gronie.
Może Któregoś z Kolegów urażę tymi słowami, tego nie wiem, Każdy z Was mnie zapewne jakoś oceni, po tym co napisałem, może mi odpiszecie, a moze nie, może zmienicie o mnie zdanie. Będąc na zlocie nikomu nie pokazywałem swoich dokumentów, i od nikogo tego nie wymagałem, moze my to nie my.
Pozdrawiam Was serdecznie i ide trochę popracować.
Marek trochę zagalopowałeś w swoich osądach , niech Cię nie interesuje co pisze i do kogo piszę , to że Ty będąc na zlocie nie musiałeś okazywać dokumentów co w tym jest nadzwyczajnego ? przecież byłeś z Nami fizycznie , a to co Ty wypisujesz uwierz ja bym nawet na tak idiotyczny pomyśł nie wpadł i tutaj Ty możesz się obrazić gdyż ja bynajmniej obiektywnie patrzę na sprawe , brakowało Ci obiektywizmu już wcześniej nie wspomnę kiedy gdyż zacząłeś obracać kota ogonem ale to twoja wizytówka nie moja. Jest tu wielu userów którzy na privie mi piszą żeby na nią Uwazać bo może byc jajko niespodzianka i stad moje wścibskie pytania do @Justyny . I po pierwsze nie mów(pisz) mi o jakimś zabłyśnięciu tutaj gdyż jak dalece pamięcią sięgam Ty zawsze próbowałeś dawać rady i porady innym kolegom na portalu , dopuki ktoś nie poprawiał twoich porad że sa błędne i prowadzą w innym kierunku.Jeszcze raz powtarzam i będe powtarzał brak u Ciebie profesjonalnego obiektywizmu , i nawet dobrze że napisałeś w ten sposób pod moim adresem , nie muszę się ukrywać co myślę , a tak na marginesie ciekawi mnie co napisałeś pod adresem Ghostmira i Piotra którzy podzielają opinie że może być jajko niespodzianka. I nie tylko On gdyż na privie mam jeszcze od paru osób również informację o tym aby być ostrożnym , a zresztą co ja Ci się tłumaczę żyj w swojej wybujałej ideologi rycerzyku na białym koniu : "szkoda konia "
Ja mówię ( piszę ) poczułem się urażony i tutaj żadne Twoje słowa jużtego nie zmienia , bywaj.
Powodzenia................Miru 57
Kurdę, a czy Wy już w każdym pokoju i każdym poście musicie wyciągać,wypisywać jakieś brudy,sprzeczki i spory!!!
[2010-11-03 19:10]
"Jajko niespodzianka"? O co tutaj chodzi? jeden z kolegów zaproponował mi ciekawy portal wędkarski o milszej atmosferze. Gdzieś gdzie nie będę się musiała okazywać dowodami. Już niebawem nie będę Wam przeszkadzać. Jeszcze tylko opublikuje opowiadanie, które niektórym już obiecałam i wstawię foto karty wędkarskiej specjalnie dla kolego Miru57.
Zrobiło mi się przykro już wcześniej ale teraz wiem ze nic tu po mnie. Życzę powodzenia tym których zdążyłam polubić.
[2010-11-03 19:12]
Ludziska każdy temat jest zawalony już banałem na wędkuje od pewnego czasu po za tym jadąc już po za tematem wątku to cos mi się widzi każdy nowy użytkownik pojawiający się na forum i przejawiający większą aktywność i próbowawszy podjąć znajomości i rozmowę z nami przez niektórych będzie podejrzany o nie wiadomo co non sens Mirku 57 nie pije do Ciebie w ogóle do nikogo, ot po prostu. To trochę bez sens.
Przez to podejrzewam że juz straciliśmy koleżankę.
[2010-11-03 19:20]
Ludziska każdy temat jest zawalony już banałem na wędkuje od pewnego czasu po za tym jadąc już po za tematem wątku to cos mi się widzi każdy nowy użytkownik pojawiający się na forum i przejawiający większą aktywność i próbowawszy podjąć znajomości i rozmowę z nami przez niektórych będzie podejrzany o nie wiadomo co non sens Mirku 57 nie pije do Ciebie w ogóle do nikogo, ot po prostu. To trochę bez sens.
Przez to podejrzewam że juz straciliśmy koleżankę.
Po prostu jak każdy zacznie tu pisać to kiedy to się skończy, ja też nie piję do nikogo, ale ciśnienie mi kużwa skacze!!!!!!!!!!!!!!!!!! [2010-11-03 19:26]
Kurczę! Takie fajne zdjęcie, a nie chcę się pomniejszyć
Przemo prześlij mi je na pocztę
tomtomka@vp.pl
Prześlij je w oryginale ja je wrzucę.
[2010-11-03 19:29]
Kurczę! Takie fajne zdjęcie, a nie chcę się pomniejszyć
Przemo prześlij mi je na pocztę
tomtomka@vp.pl
Prześlij je w oryginale ja je wrzucę.
Kurdę! Próbuję, ale nie chcę się wysłać! [2010-11-03 19:42]
@Miru wiele racji ma jeśli chodzi o nowe osoby na forum. Pisze ogólnie, nie personalnie. A dlaczego? A dlatego, że to właśnie forum nas wszystkich dłużej i dużo tu piszących samo tego nauczyło. Przykładów rozczarowań i kopów w dupy nie będę przytaczał, bo zostanę posądzony o kolejne jętrzenie jakiś tam ran i otwieranie blizn. Ma @Miru rację i tyle, a "koleżanka" zamiast rzucać fochem, to powinna zrozumieć przeróżne wątpliwości, chociażby dlatego, że wgłębiała się ponoć w kilka sprzeczek i czego one dotyczyły. Nikt tu nikogo nie obraził, nie wyzwał, z gównami nie zmieszał, więc lekkie przymrużenie oka i zrozumienie nikomu nie zaszkodzi. Marek @Bromar też napewno zrozumie wzburzenie Mirka, obaj dojdą na priv do konselsusu w TEJ sprawie i będzie gitara. Przecież razem na zjeździe piliście pifffko i coś tam jeszcze, podawaliście sobie graby i napewno nieporozumienie będzie zażegnane w ekspresowym tempie. A "koleżanka" @Justyna87 tak jak potrafiła wnikać w różne męskie spory, wchodzić między dwa walczące byki, tak niech teraz przetrawi, zrozumie i ogarnie problem, zwłaszcza , że dotyczy on po troszę jej samej. Pozdrawiam wszystkie strony, wasz wielokrotnie już kopany w dupe Mastiff. [2010-11-03 19:43]
"Jajko niespodzianka"? O co tutaj chodzi? jeden z kolegów zaproponował mi ciekawy portal wędkarski o milszej atmosferze. Gdzieś gdzie nie będę się musiała okazywać dowodami. Już niebawem nie będę Wam przeszkadzać. Jeszcze tylko opublikuje opowiadanie, które niektórym już obiecałam i wstawię foto karty wędkarskiej specjalnie dla kolego Miru57.
Zrobiło mi się przykro już wcześniej ale teraz wiem ze nic tu po mnie. Życzę powodzenia tym których zdążyłam polubić.
Hmmmmmm to widzę że z tego nr telefonu chyba nici będą
[2010-11-03 19:46]
@Miru wiele racji ma jeśli chodzi o nowe osoby na forum. Pisze ogólnie, nie personalnie. A dlaczego? A dlatego, że to właśnie forum nas wszystkich dłużej i dużo tu piszących samo tego nauczyło. Przykładów rozczarowań i kopów w dupy nie będę przytaczał, bo zostanę posądzony o kolejne jętrzenie jakiś tam ran i otwieranie blizn. Ma @Miru rację i tyle, a "koleżanka" zamiast rzucać fochem, to powinna zrozumieć przeróżne wątpliwości, chociażby dlatego, że wgłębiała się ponoć w kilka sprzeczek i czego one dotyczyły. Nikt tu nikogo nie obraził, nie wyzwał, z gównami nie zmieszał, więc lekkie przymrużenie oka i zrozumienie nikomu nie zaszkodzi. Marek @Bromar też napewno zrozumie wzburzenie Mirka, obaj dojdą na priv do konselsusu w TEJ sprawie i będzie gitara. Przecież razem na zjeździe piliście pifffko i coś tam jeszcze, podawaliście sobie graby i napewno nieporozumienie będzie zażegnane w ekspresowym tempie. A "koleżanka" @Justyna87 tak jak potrafiła wnikać w różne męskie spory, wchodzić między dwa walczące byki, tak niech teraz przetrawi, zrozumie i ogarnie problem, zwłaszcza , że dotyczy on po troszę jej samej. Pozdrawiam wszystkie strony, wasz wielokrotnie już kopany w dupe Mastiff.
Lepiej bym tego Macku nie napisał , we mnie sie wszystko gotuje...zwłaszcza te słowo zabłysnąć ...kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [2010-11-03 19:52]
to co, może niech każdy z nas tu zarejestrowanych na tym forum,od razu wklei zdjęcie swojego dowodu,paszportu,karty wędkarskiej, poda nr i stan konta bankowego i co jeszcze???? [2010-11-03 19:53]
to co, może niech każdy z nas tu zarejestrowanych na tym forum,od razu wklei zdjęcie swojego dowodu,paszportu,karty wędkarskiej, poda nr i stan konta bankowego i co jeszcze????
@Przemo dlaczego chcesz wszystko teraz uogólniać , przecież sprawa z koleżanką @Justyną jest sprawą incydentalna , chyba że zależy Ci natym aby narobić zadymy, bo na to wygląda ....... [2010-11-03 19:59]
Kurwa, proponuję żebyśmy wszyscy dali sobie na wstrzymanie... Taka moja propozycja. [2010-11-03 20:03]
to co, może niech każdy z nas tu zarejestrowanych na tym forum,od razu wklei zdjęcie swojego dowodu,paszportu,karty wędkarskiej, poda nr i stan konta bankowego i co jeszcze????
Już bez przesady, bez osobistej urazy @przemo1980, bo Ciebie znamy już jakiś tam czas, ale zauważ, że ZAWSZE ktoś, kto ma anonimowe avatary, WBIEGA na forum z zadyszką, "udziela się" jak lis w kurniku, tym bardziej próbuje łagodzić konflikty osób , których CHYBA nie zna, nie kuma źródła sprzeczki i ewentualnego jej zakończenia. Może to budzić w wielu osobach pewne obiekcje i powody do zastanowienia się, czy warto wkładać rękę między młot a kowadło. Jak się szarpią na ulicy dwaj faceci, to też by koleżanka bohatersko szukała u nich pojednania? Myślę, że byłoby to wskazane, ale mało rozsądne i bezpieczne dla niej samej, a oni dadzą sobie rade.
[2010-11-03 20:06]