Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Marek to będziesz mnie musiał w to miejsce kiedyś zabrac ;) tam gdzie są naprawde ryby :) w to miejsce na Twoim zdjeciu :)
To nie ulega wątpliwości:-) Czy na forum udzielają się czasem kobietki czy to typowo męskie forum? Nad wodą nieraz się widzi niewiastę z wędką albo chociaż wiernie towarzyszącą kobietę swemu wypoczywającemu mężowi. Niby wysiłku nie wymaga ale o chyba wciąż męskie hobby?
Marek to będziesz mnie musiał w to miejsce kiedyś zabrac ;) tam gdzie są naprawde ryby :) w to miejsce na Twoim zdjeciu :)
Wierz mi Pawełku, że gdybyśmy mieszkali bliżej siebie, to miałbyś częstszą okazję do kilowania. Może w przyszłym sezonie jak się postaram to pokarzesz mi jakieś miejscówki w Twojej okolicy.
Ja jutro szukam z Michałem i Radkiem miejscówki na zlot w Koninie fotki zapodamy wieczorem w naszym temacie zlot u Ghostmira i Klepy
(2010/10/29 20:37)Ja jutro szukam z Michałem i Radkiem miejscówki na zlot w Koninie fotki zapodamy wieczorem w naszym temacie zlot u Ghostmira i Klepy
Piotr..:)) Wielkie Dzięki!!! ty już wiesz za co:))
Wierz mi Pawełku, że gdybyśmy mieszkali bliżej siebie, to miałbyś częstszą okazję do kilowania. Może w przyszłym sezonie jak się postaram to pokarzesz mi jakieś miejscówki w Twojej okolicy.
Ja jutro szukam z Michałem i Radkiem miejscówki na zlot w Koninie fotki zapodamy wieczorem w naszym temacie zlot u Ghostmira i Klepy
Jaki zlot ? , gdzie? , kiedy? :)(2010/10/29 21:27)
o rzut beretem :) wiadomo juz jakie łowisko ? chciałbym w satelite spojrzec :)
(2010/10/29 21:34)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.