Fotografie krajobrazów
utworzono: 2010/10/28 11:35
Kurwa, proponuję żebyśmy wszyscy dali sobie na wstrzymanie... Taka moja propozycja.
to dobra propozycja... [2010-11-03 20:15]
U Was też tak gównianie ryby biorą? Ryby to chyba nie niedźwiedzie, spać na zimę nie chodzą?
Ja w sobote uderzam na nocke na Wisłę ...........ostatnio byłem z Klepą i o ho ho było tego do zatrzęsienia..............
[2010-11-03 20:16]U Was też tak gównianie ryby biorą? Ryby to chyba nie niedźwiedzie, spać na zimę nie chodzą?
żebyś Maciek wiedział ,gówniano to mało powiedziane
[2010-11-03 20:20]
połamania...U Was też tak gównianie ryby biorą? Ryby to chyba nie niedźwiedzie, spać na zimę nie chodzą?
Ja w sobote uderzam na nocke na Wisłę ...........ostatnio byłem z Klepą i o ho ho było tego do zatrzęsienia..............
[2010-11-03 20:20]
Czekam jeszcze na decyzję Klepy choc już z Nim rozmawiałem telefonicznie On MA TAKA PRACE ŻE NIGDY NIC NIE WIADOMO CO MU WYSKOCZY ALE MYŚLE ŻE BĘDZIE oK , a U MNIE GRYPA JUZ (CHYBA) ODPUSZCZA..... [2010-11-03 20:24]
połamania...U Was też tak gównianie ryby biorą? Ryby to chyba nie niedźwiedzie, spać na zimę nie chodzą?
to Macie Wisłę [2010-11-03 20:24]
miru sobota pewna ale niewiem jeszcze o kturej będę mugł morze wolne se załatwię w piatek dam znać pozdro [2010-11-03 20:30]
miru sobota pewna ale niewiem jeszcze o kturej będę mugł morze wolne se załatwię w piatek dam znać pozdro
Ja do dyspozycji jestem już w sobotę rano............
Pozdro............
[2010-11-03 20:32]miru sobota pewna ale niewiem jeszcze o kturej będę mugł morze wolne se załatwię w piatek dam znać pozdro
pewnie nie jeden już by się przyczepił... [2010-11-03 20:33]
Prawie co tydzień na nockach siedzę, oprócz ostatniej to jeszcze nie opuściłem żadnej.......hehehhe [2010-11-03 20:38]
Koledzy, lubię Was, no może nie wszystkich, i szanuję Was, może kogoś bardziej a kogoś mniej, ale co tu się dzieje ?
Mirku, moim zdaniem przesadziłeś, możesz się na mnie pogniewać albo i nie, to zależy jak odbierzesz moje słowa. Powiem tak, mało mam ostatnio czasu aby z wami popisać, czasem znajdę odrobinę wolnego, to siadam i czytam co piszecie, tylko że takie podejście do kogoś kto jest tu od niedawna, żeby pokazywać zdjęcia karty wędkarskiej. Do czego to doprowadzi ? Może jeszcze świadectwo chrztu, zdjęcie dowodu z adresem, może numer pesel, może NIP.
MIrku, poznałem Cię tu na portalu, okazało się że mamy wspólnych znajomych, później poznaliśmy się osobiście na zlocie, uważam Cię za bystrego i mądrego gościa, więc powiedz mi co było powodem takiego Twojego zabłyśnięcia w tym temacie.
Nie wystarczyło poobserwować co, gdzie, jak, w jakim temacie się udziela Kolezanka Justyna, jeżeli miało to być konto założone jako fikcyjne, żeby podkręcać zadymy, to myślę że właściciel takiego konta nie owijałby że tak powiem swoich zamiarów w bawełnę tylko juz by działał.
Może przestańmy doszukiwać się wszędzie podstępu, przestańmy cały czas podgrzewać nie zdrowa atmosferę na forum, to zaczyna Drodzy Koledzy i Przyjaciele śmierdzieć wiochą ( tu proszę bez obrazy, jesli ktoś mieszka na wsi, takie powiedzenie się jakoś tak utarło), robi się mała paranoja. Powiem szczerze Mirku, na miejscu Justyny, ja bym to poprostu olał.
Jeszcze zadam Ci Mirku jedno pytanie, przyjełeś Koleżankę do grona Swoich znajomych, a może nawet sam ją zaprosiłeś. Czy wtedy to konto nie wydawało Ci się podejrzane. Ja wysyłając zaproszenie do któregoś z portalowiczów, wcześniej obserwuję, czy mamy moze podobne poglądy, czy nie jest to osoba której będę się wstydził mając ją w moim gronie.
Może Któregoś z Kolegów urażę tymi słowami, tego nie wiem, Każdy z Was mnie zapewne jakoś oceni, po tym co napisałem, może mi odpiszecie, a moze nie, może zmienicie o mnie zdanie. Będąc na zlocie nikomu nie pokazywałem swoich dokumentów, i od nikogo tego nie wymagałem, moze my to nie my.
Pozdrawiam Was serdecznie i ide trochę popracować.
Marek trochę zagalopowałeś w swoich osądach , niech Cię nie interesuje co pisze i do kogo piszę , to że Ty będąc na zlocie nie musiałeś okazywać dokumentów co w tym jest nadzwyczajnego ? przecież byłeś z Nami fizycznie , a to co Ty wypisujesz uwierz ja bym nawet na tak idiotyczny pomyśł nie wpadł i tutaj Ty możesz się obrazić gdyż ja bynajmniej obiektywnie patrzę na sprawe , brakowało Ci obiektywizmu już wcześniej nie wspomnę kiedy gdyż zacząłeś obracać kota ogonem ale to twoja wizytówka nie moja. Jest tu wielu userów którzy na privie mi piszą żeby na nią Uwazać bo może byc jajko niespodzianka i stad moje wścibskie pytania do @Justyny . I po pierwsze nie mów(pisz) mi o jakimś zabłyśnięciu tutaj gdyż jak dalece pamięcią sięgam Ty zawsze próbowałeś dawać rady i porady innym kolegom na portalu , dopuki ktoś nie poprawiał twoich porad że sa błędne i prowadzą w innym kierunku.Jeszcze raz powtarzam i będe powtarzał brak u Ciebie profesjonalnego obiektywizmu , i nawet dobrze że napisałeś w ten sposób pod moim adresem , nie muszę się ukrywać co myślę , a tak na marginesie ciekawi mnie co napisałeś pod adresem Ghostmira i Piotra którzy podzielają opinie że może być jajko niespodzianka. I nie tylko On gdyż na privie mam jeszcze od paru osób również informację o tym aby być ostrożnym , a zresztą co ja Ci się tłumaczę żyj w swojej wybujałej ideologi rycerzyku na białym koniu : "szkoda konia "
Ja mówię ( piszę ) poczułem się urażony i tutaj żadne Twoje słowa jużtego nie zmienia , bywaj.
Powodzenia................Miru 57
że się tak spytam ,wy to są wy ,ci sami Przyjaciele ze zlotowiska ??????bo mnie dziwne myśli nachodzą
[2010-11-03 20:40]
że się tak spytam ,wy to są wy ,ci sami Przyjaciele ze zlotowiska ??????bo mnie dziwne myśli nachodzą
Hehehehe;) Dobre:)
[2010-11-03 20:43]
piter koledzy dawno nie killowali i troszkę ponosi ale przejdzie to pewne spoko spoko [2010-11-03 20:44]
piter koledzy dawno nie killowali i troszkę ponosi ale przejdzie to pewne spoko spoko
no niewiem normalnie co napisać ,a mi wykład o przyjazni robiono
[2010-11-03 20:54]