Ze względu na swoją wagę nie kupowałem turystycznych fotelików,choć takowe testowałem w sklepach.Zakupiłem ten model fotelika na rybki i nie żałuję .Jest solidny i praktyczny.Troche problem jak ktoś na rybki idzie pieszo lub rowerkiem,ale to się da przeskoczyć.Od biedy nawet się na nim idzie chwile przekimać bez dostawki, bo jej cena w stosónku do fotelika może odstraszyć.Moim zdaniem zakup udany w 100% .Czas na dostawkę może nadejdzie.Pozdrawiam i polecam ten fotelik.Moja żona choć nie wędkuje ale też sobie zażyczyła ten fotelik z dostawką do opalania - pracuje nad tym haha
(2011/09/01 09:07)I ja potwierdzę komentarze kolegów wyżej , ten fotel jest super da się na nim przekimać i to jest fakt.
mam go dopiero pierwszy sezon,ale jestem b.zadowolony.
Również mam ten fotelik. Co do tylnych nóżek nie ma obawy, nie puszczą, a są one po to by można było się na nim bezpiecznie położyć. Sam ważę >100kg ( pracuje nad tym, by było mniej ;) ) fotelik nawet nie jęknął. Fakt że podnóżek jest drogi, ale jeżeli jeździsz na dłuższe wypady, jest po prostu rewelacyjny. Jedyną wadę jaką ma to, to że jest okropnie ciężki i dość duży po złożeniu, więc jeśli nie jeździsz na rybki samochodem, lub masz do dryłowania spory kawałek, odpuść sobie ten model.
Dzisiaj rano kurier dostarczył mi wreszcie mój fotelik. Faktycznie solidny tak jak pisaliście koledzy.Po dołączeniu podnóżka i pierwszym testowaniu naprawde rewelka. Możliwe że będe musiał zamówić drugi bo bardzo spodobał się żonie.Mam nadzieje że posłuży mi te sezonów.Dziękuje za wasze opinie i pozdrawiam.
Jedyna mała wada w tych fotelach to konstrukcja oparcia na rece.Podłokietniki -tak to nazwie...
W niektórych fotelach na słabych śrubeczkach i przy wiekszym chłopie lataja na boki ...Co jakis czas trzeba śróbe wymieniać--ale na to tez jest sposób....Ogólnie fotel do drzemania ,siedzenia i pierdzenia idelany...
Naprawdę ten fotelik jest taki kozacki?
Ktoś się jeszcze pod tym podpisze?
(2012/02/25 19:27)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.