Fotel Elektrostatyk FK5 P

/ 17 odpowiedzi
Koledzy i koleżanki i koledzy proszę o opinie tego fotelika
Lujski

jak dla mnie super (2014/08/23 12:27)

Przemo-77

Ja użytkuje F5R. Elektrostatyk to pewniak. Jak masz kasę to spokojnie go bierz. Fotele niezwykle trwałe i wygodne. (2014/08/23 22:04)

Danii

Koledzy pytanie. Czy ten fotelik nadaje się na zawody spławikowe przy użyciu metody bat/tyczka?
Czy jest to tylko i wyłącznie fotel dla karpiarzy? Z góry dziękuje za odpowiedź. (2014/12/15 00:08)

Jędrula

Koledzy pytanie. Czy ten fotelik nadaje się na zawody spławikowe przy użyciu metody bat/tyczka?
Czy jest to tylko i wyłącznie fotel dla karpiarzy? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Matko i córko !!! A co to za pytanie ?! Czym różni się fotel z którego łowi spławikowiec od fotela z którego łowi grunciarz - karpiarz ? 
Już wiele lat łowię z tego krzesła różnymi metodami , w tym batem i nie zauważyłem żadnych z tym związanych problemów :) (2014/12/15 08:03)

Haryyy5

Czy jest to tylko i wyłącznie fotel dla karpiarzy? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Niestety, jest to podobnie jak cała seria, fotel przeznaczony typowo do połowu karpi. Na każdym modelu pisze wyraźnie CARP. Teoretycznie może i dałoby się wykorzystać do połowu innych ryb ale na pewno nie byłoby to wykorzystanie fotela zgodnie z przeznaczeniem, watpię żeby były wtedy jakieś efekty połowu. Może po wprowadzeniu jakichś modyfikacji nadałby się na inne gatunki. Wydaje mi się że kluczowa byłaby w tym wypadku przeróbka polegająca na naszyciu jakiejś łaty na ten napis CARP.

Ja mam FK2 + podnóżek. Jest to największy ich model i szczerze polecam. Solidny i wygodny. Po dołączeniu podnóżka przespanie jednej czy dwóch nocy na nim nie stanowi żadnego problemu czy wielkiego dyskomfortu (2014/12/15 14:23)

Danii

Dzięki koledzy za odpowiedź. Dwie odpowiedzi i dwie sprzeczne opinie i tak mi pozostał mętlik w głowie ;-)

chyba się skuszę na zakup. Jak do bata mi nie będzie pasować to w zapasie ma feederka to się sprzęt się nie zmarnuje.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego na Święta i Nowy 2015 Rok. (2014/12/16 00:34)

Jędrula

Dzięki koledzy za odpowiedź. Dwie odpowiedzi i dwie sprzeczne opinie i tak mi pozostał mętlik w głowie ;-)

chyba się skuszę na zakup. Jak do bata mi nie będzie pasować to w zapasie ma feederka to się sprzęt się nie zmarnuje.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego na Święta i Nowy 2015 Rok.

Kolego  , czytaj miedzy wierszami :) ! @Haryyy5 ironizuje , śmieje się po prostu z Twojego podejścia , zresztą mnie też rozbawiłeś . No bo kto kupuje fotel pod spławik czy grunt . Kup te krzesło bo to dobry sprzęt i nie daj się nabierać na sklepowe slogany .

(2014/12/16 07:30)

u?ytkownik65213

Ja użytkuje F5R. Elektrostatyk to pewniak. Jak masz kasę to spokojnie go bierz. Fotele niezwykle trwałe i wygodne.

Przemo dobrze radzi. Bierz a nie będziesz żałował. (2014/12/16 08:42)

Merkusz

Fotel super mam taki od maja tego roku dokładnie ten model. Możesz się nawet wyspać na nim . W przyszłym roku dokupuję "dopałkę" (na nogi) do niego żeby się jeszcze wygodniej rozłożyć. POLECAM !!! (2014/12/16 11:43)

berthold

no ale najważniejsze -musisz zrobić sobie kilka naszywek typu feder,spławik bo napis karp już jest .hehe (2014/12/16 16:46)

Danii

Fajnie, że kolegów rozbawiłem hehehehe
Szczerze mówiąc to krzeseł, krzesełek to u mnie dostatek, tylko szukam fotela, który będzie mi służył podczas łowienia na kanale gdzie jest teren nierówny i ciut stromy brzeg a zwykły fotel jest wywrotny.

Co do napisów to i naszywki się znajdą więc nie ma problemu :-) (2014/12/16 22:55)

zjawasg

Fotel godny polecenia , sam używam go dwa sezony . Ostatnio uszkodziły się przednie nóżki razem z blokadami , niestety nigdzie nie można dostać zapasowych . Postanowiłem zadzwonić do producenta i ku mojemu miłemu zaskoczeniu dostałem całkiem za darmo komplet nowych do całego fotela ( jedyny warunek to odbiór osobisty , co po ustaleniu ze znajomymi z tego forum z Częstochowy nie stanowiło problemu ) .  (2015/02/03 08:44)