Koledzy pytanie. Czy ten fotelik nadaje się na zawody spławikowe przy użyciu metody bat/tyczka?
Czy jest to tylko i wyłącznie fotel dla karpiarzy? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Matko i córko !!! A co to za pytanie ?! Czym różni się fotel z którego łowi spławikowiec od fotela z którego łowi grunciarz - karpiarz ?Już wiele lat łowię z tego krzesła różnymi metodami , w tym batem i nie zauważyłem żadnych z tym związanych problemów :) (2014/12/15 08:03)
Koledzy pytanie. Czy ten fotelik nadaje się na zawody spławikowe przy użyciu metody bat/tyczka?
Czy jest to tylko i wyłącznie fotel dla karpiarzy? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Dzięki koledzy za odpowiedź. Dwie odpowiedzi i dwie sprzeczne opinie i tak mi pozostał mętlik w głowie ;-)
chyba się skuszę na zakup. Jak do bata mi nie będzie pasować to w zapasie ma feederka to się sprzęt się nie zmarnuje.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego na Święta i Nowy 2015 Rok.
Kolego , czytaj miedzy wierszami :) ! @Haryyy5 ironizuje , śmieje się po prostu z Twojego podejścia , zresztą mnie też rozbawiłeś . No bo kto kupuje fotel pod spławik czy grunt . Kup te krzesło bo to dobry sprzęt i nie daj się nabierać na sklepowe slogany .
Ja użytkuje F5R. Elektrostatyk to pewniak. Jak masz kasę to spokojnie go bierz. Fotele niezwykle trwałe i wygodne.