Forum - sugestie i spostrzeżenia

/ 146 odpowiedzi
u?ytkownik37148

To i Wiesław ma rację, wyszukiwarka do zmiany. Najlepiej jakby szukała ona słowo z tematu a nie z postów.

Nom. To już wspominaliśmy na poprzednich stronach. (2011/06/28 17:39)

obcy91

Warto wywierać nacisk na niektóre rzeczy James (2011/06/28 17:46)

u?ytkownik37148

Warto wywierać nacisk na niektóre rzeczy James

rozumiem. Oczywiście naciskać z umiarem :P
czyli na razie list:1.wyszukiwarka2. jakieś ogólne zasady.na forum/regulamin zalezy co Redakcja wybierze albo to i toco jeszcze z dotychczasowych burz mózgów? 
pzdrjamesbond (2011/06/28 17:48)

obcy91

3. Przyklejanie WAŻNYCH tematów np. "Jak było dziś na rybach" . (2011/06/28 17:53)

u?ytkownik37148

3. Przyklejanie WAŻNYCH tematów np. "Jak było dziś na rybach" .

fakt (2011/06/28 18:03)

Esox53

Przydał by się jakiś system ostrzeżeń np.3 ostrzeżenia i ban. (2011/06/28 19:17)

Esox53

Widzę że niektórzy piszą tylko po to aby zrobić zamieszanie,i właśnie to także powinno się zmienić na forum.Taki gość powinien dostać oficjalne ostrzeżenie a jak nazbiera ich np.3 to powinien dostać bana. (2011/06/28 20:52)

u?ytkownik37148

Widzę że niektórzy piszą tylko po to aby zrobić zamieszanie,i właśnie to także powinno się zmienić na forum.Taki gość powinien dostać oficjalne ostrzeżenie a jak nazbiera ich np.3 to powinien dostać bana.

kto? w tym wątku chyba nie ja ? :)

A co do tych banów to tak. Tylko problem w tym że sie będzie petent rzucał, że się go moderator czepia. Dlatego to powinna byc osoba z redakcji, której by się zgłaszało takie coś. Rozumiesz. Bezstronność i trzeźwe myślenie w 100% bo każdego potrafią nerwy ponieść, żeby tu jadki nie było a później jakiś moderator, będzie wycinał wszystkich. To musi być ktoś z zewnątrz. Ale ostrzeżenia i bany popieram. Co do banów to 3 razy na konto. Jak za 3 razem założy to na maila (tak wiem da się obejść tak samo jak na IP i MAC-a) ale trzeba sie trochę potrudzić. Więć 4. System ostrzeżeni i banów (ktoś z zewnątrz bezstronny) (2011/06/28 21:00)

Esox53

Nie miałem na myśli ciebie ale widzę że post tego użytkownika już został skasowany.Masz rację że o blokadzie konta powinien decydować ktoś z redakcji,ale moderator też powinien mieć możliwość "poczęstowania "ostrzeżeniem. (2011/06/28 21:10)

u?ytkownik37148

Nie miałem na myśli ciebie ale widzę że post tego użytkownika już został skasowany.Masz rację że o blokadzie konta powinien decydować ktoś z redakcji,ale moderator też powinien mieć możliwość "poczęstowania "ostrzeżeniem.

tylko trzeba to rozwiązać jakoś. Bo wiesz. Ktoś wsiądzie na modera i go obrazi. Dostanie warna i petent będzie się rzucał ze się go moder czepia. (2011/06/28 21:13)

u?ytkownik37148

tylko trzeba to rozwiązać jakoś. Bo wiesz. Ktoś wsiądzie na modera i go obrazi. Dostanie warna i petent będzie się rzucał ze się go moder czepia.

i polecą bluzgi i nieprzyjemna sytuacja.  (2011/06/28 21:15)

Esox53

W takim razie gdy ktoś zasłuży sobie na ostrzeżenie moderator mógłby zgłaszać to do redakcji i oni by załatwiali sprawę ostrzeżeń. (2011/06/28 21:26)

withanight88

Widzę że niektórzy piszą tylko po to aby zrobić zamieszanie,i właśnie to także powinno się zmienić na forum.Taki gość powinien dostać oficjalne ostrzeżenie a jak nazbiera ich np.3 to powinien dostać bana.

James ja Cie OSTRZEGAM! , Pisanie "posta pod postem " jest nie, legalne na innych forach :):):) hehhe

(2011/06/28 21:51)

u?ytkownik57785

W takim razie gdy ktoś zasłuży sobie na ostrzeżenie moderator mógłby zgłaszać to do redakcji i oni by załatwiali sprawę ostrzeżeń.

Tak właśnie jest to robione. Poza tym userzy mają także możliwość interwencji, zgłaszając naruszenie, co skutkuje podobnie. (2011/06/28 22:01)

u?ytkownik37148

James ja Cie OSTRZEGAM! , Pisanie "posta pod postem " jest nie, legalne na innych forach :):):) hehhe

ojej przepraszam bardzo Prose Pana! Nie chciałem ale jakoś... tak biegać do mój profil edytuj... a mam taka wenę, że jak czegoś od razu nie zApisze to zapomne. Bede sie pilnował . :P (2011/06/28 22:21)

u?ytkownik37148

ojej przepraszam bardzo Prose Pana! Nie chciałem ale jakoś... tak biegać do mój profil edytuj... a mam taka wenę, że jak czegoś od razu nie zApisze to zapomne. Bede sie pilnował . :P (2011/06/28 22:21)

u?ytkownik57785

Drugi "plus" za dubla, jeszcze jeden i kula w łeb :) (2011/06/28 22:24)

u?ytkownik37148

Drugi "plus" za dubla, jeszcze jeden i kula w łeb :)

to nie JA byłem !!! :P to ta wredna maszyna komputer! Cham taki a się pokłóciliśmy o zasilacz. Koledzy wybaczcie ... Ale na razie mój komp nie dostanie zasilacza ZA KARĘ. :P  (2011/06/28 22:35)

SLOWAK

NO TO SIĘ NAROBIŁO ,NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ ŻE MÓJ POST NAROBI TYLE ZAMIESZANIA I BĘDZIE TYLE WPISÓW NA TEMAT FORUM .NADCHODZI WEKEND ,WYBIERZMY SIĘ NA RYBKI ,EMOCJE OPADNĄ I BĘDZIE OK.(LIST DO REDAKCJI POPRAWA WYSZUKIWARKI) .POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA RYBACH. (2011/06/29 01:43)

u?ytkownik37148

NO TO SIĘ NAROBIŁO ,NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ ŻE MÓJ POST NAROBI TYLE ZAMIESZANIA I BĘDZIE TYLE WPISÓW NA TEMAT FORUM .NADCHODZI WEKEND ,WYBIERZMY SIĘ NA RYBKI ,EMOCJE OPADNĄ I BĘDZIE OK.(LIST DO REDAKCJI POPRAWA WYSZUKIWARKI) .POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA RYBACH.

?Jakie emocje? Koledzy z ostrzeżeniami jaja sobie robią. Ale przynajmniej czuwają :) .

BRAWA DLA MODERÓW! (2011/06/29 11:03)

u?ytkownik37148

Z jakich powodów został usunięty mój ostatni wpis w watku o usuwaniu roju os? Nie był obraźliwy i nie zawierał wulgaryzmów.

a mógłbyś zapytać bezpośrednio moderatora? Nie chce rozkazywać ani się kłócić. Ale proszę. Rozwiąż to nie tu, ponieważ ten wątek jest ważny dla dalszego bytu forum a pewnie nikt nie chce aby była tu kłótnia. Niestety ale Twoje pytanie może spowodować że kogoś poniosą nerwy, popyskuje i ten wątek zostanie zamknięty. Po co? Dlatego proszę załatw to przez Priv-a. (2011/06/29 22:27)

Diablo

Z jakich powodów został usunięty mój ostatni wpis w watku o usuwaniu roju os? Nie był obraźliwy i nie zawierał wulgaryzmów.

a mógłbyś zapytać bezpośrednio moderatora? Nie chce rozkazywać ani się kłócić. Ale proszę. Rozwiąż to nie tu, ponieważ ten wątek jest ważny dla dalszego bytu forum a pewnie nikt nie chce aby była tu kłótnia. Niestety ale Twoje pytanie może spowodować że kogoś poniosą nerwy, popyskuje i ten wątek zostanie zamknięty. Po co? Dlatego proszę załatw to przez Priv-a.

Ok proszę czynnego moderatora o usunięcie mojego poprzedniego postu nr #300200 (2011/06/29 22:33)