To i Wiesław ma rację, wyszukiwarka do zmiany. Najlepiej jakby szukała ona słowo z tematu a nie z postów.
Nom. To już wspominaliśmy na poprzednich stronach. (2011/06/28 17:39)
To i Wiesław ma rację, wyszukiwarka do zmiany. Najlepiej jakby szukała ona słowo z tematu a nie z postów.
Warto wywierać nacisk na niektóre rzeczy James
3. Przyklejanie WAŻNYCH tematów np. "Jak było dziś na rybach" .
Widzę że niektórzy piszą tylko po to aby zrobić zamieszanie,i właśnie to także powinno się zmienić na forum.Taki gość powinien dostać oficjalne ostrzeżenie a jak nazbiera ich np.3 to powinien dostać bana.
Nie miałem na myśli ciebie ale widzę że post tego użytkownika już został skasowany.Masz rację że o blokadzie konta powinien decydować ktoś z redakcji,ale moderator też powinien mieć możliwość "poczęstowania "ostrzeżeniem.
tylko trzeba to rozwiązać jakoś. Bo wiesz. Ktoś wsiądzie na modera i go obrazi. Dostanie warna i petent będzie się rzucał ze się go moder czepia.
Widzę że niektórzy piszą tylko po to aby zrobić zamieszanie,i właśnie to także powinno się zmienić na forum.Taki gość powinien dostać oficjalne ostrzeżenie a jak nazbiera ich np.3 to powinien dostać bana.
kto? w tym wątku chyba nie ja ? :)
James ja Cie OSTRZEGAM! , Pisanie "posta pod postem " jest nie, legalne na innych forach :):):) hehhe
(2011/06/28 21:51)W takim razie gdy ktoś zasłuży sobie na ostrzeżenie moderator mógłby zgłaszać to do redakcji i oni by załatwiali sprawę ostrzeżeń.
kto? w tym wątku chyba nie ja ? :)James ja Cie OSTRZEGAM! , Pisanie "posta pod postem " jest nie, legalne na innych forach :):):) hehhe
kto? w tym wątku chyba nie ja ? :)James ja Cie OSTRZEGAM! , Pisanie "posta pod postem " jest nie, legalne na innych forach :):):) hehhe
Drugi "plus" za dubla, jeszcze jeden i kula w łeb :)
NO TO SIĘ NAROBIŁO ,NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ ŻE MÓJ POST NAROBI TYLE ZAMIESZANIA I BĘDZIE TYLE WPISÓW NA TEMAT FORUM .NADCHODZI WEKEND ,WYBIERZMY SIĘ NA RYBKI ,EMOCJE OPADNĄ I BĘDZIE OK.(LIST DO REDAKCJI POPRAWA WYSZUKIWARKI) .POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA RYBACH.
Z jakich powodów został usunięty mój ostatni wpis w watku o usuwaniu roju os? Nie był obraźliwy i nie zawierał wulgaryzmów.
Z jakich powodów został usunięty mój ostatni wpis w watku o usuwaniu roju os? Nie był obraźliwy i nie zawierał wulgaryzmów.
a mógłbyś zapytać bezpośrednio moderatora? Nie chce rozkazywać ani się kłócić. Ale proszę. Rozwiąż to nie tu, ponieważ ten wątek jest ważny dla dalszego bytu forum a pewnie nikt nie chce aby była tu kłótnia. Niestety ale Twoje pytanie może spowodować że kogoś poniosą nerwy, popyskuje i ten wątek zostanie zamknięty. Po co? Dlatego proszę załatw to przez Priv-a.