Panie Bodziński...specjalnie dla Ciebie korekta...I mnie nie wyświetla się na czerwono...Może to i lepiej...człowiek na błędach się uczy...
pisałem też w innych tematach że można sprawdzić wyraz wystarczy wpisać go w google lub poszukać w słowniku ortograficznym jeśli ktoś pisze na publicznym forum i robi błędy w podstawowych wyrazach jest to zwykłe niedbalstwo ze strony piszącego.
http://forum.wedkuje.pl/post/spinning-poczatek/298394/0
jamesbond- wg. mnie troszkę się śpieszysz, poczekajmy co na to moderatorzy bo to oni zarządzają forum. A Ty chcesz szybko własną koncepcje wprowadzić w życie.
grunt to na spokojnie i powoli zastanowić się co da się zrobić, co moderatorzy są w stanie zrobić oraz czy wykazują chęć tego aby coś zmienić (z głosu ludu).
Wydaje mi się, gdyby forum miało przejrzysty kształt, łatwość z wyszukiwaniem, łatwy sposób dodawania tematów do kategorii (czasem mam sam z tym problem) to moderatorzy mogli by trochę odetchnąć. Bo teraz widać że mają ciągły młyn.
Poczekajmy może na to aby moderatorzy zabrali głos.
http://forum.wedkuje.pl/post/spinning-poczatek/298394/0
i tak powinno być. Niestety niektórzy moderatorzy (nie wiem kto) usuwa wątek tylko dlatego, że sie powtarza. Właśnie działanie @Mastiff-a jest w tej dziedzinie dobre i inni moderatorzy również powinni tak postępować.
pisałem też w innych tematach że można sprawdzić wyraz wystarczy wpisać go w google lub poszukać w słowniku ortograficznym jeśli ktoś pisze na publicznym forum i robi błędy w podstawowych wyrazach jest to zwykłe niedbalstwo ze strony piszącego.
To nie jest w temacie. To kultura osobista. Jak chcą to niech z błędami CV piszą to się przekonają.
Modki maja dużo pracy i widac to gołym okiem.Jeśli 10 razy na dzień powstaje nowy temat ; jaki sposób na lina,lub gdzie wyrobic karte itd.. to jest co robic..do tego teraz we wszystkich pokojach jest dziennie kilka lub kilkanaście tak powielonych tematów.Po tem użytkownik patrzy; jego tematu nie ma i zdziwiony wdaje sie w dyskusjie gdzie indziej ....i tak te koło dziennie sie zamyka...teraz pytanie brzmi czy można coś z tym zrobic,ale pytanie te zadaja wszyscy którzy dbaja o dobro portalu ,a nie po złości ----mam nadzieje....Na pewno jeden z kolegów sie stara ,niestety też jedne wątki przenoszone,drugie nie robią młyn,ale zdaje sobie sprawe że jeden z modków nie da ogarnąc wszystkiego i cały dzień siedziec przy kompie.
Nie jest dużym problemem wnieśc kilka zmian ,ulepszeń-problemem już większym może byc współpraca i chęci...
(2011/06/28 10:19)
denerwuje mnie tylko to że ludzie piszą żeby nie upominać młodych użytkowników , ponieważ nie będą chcieli korzystać z tego forum. Młodość ich nie usprawiedliwia ja mam 13 lat. i staram sie żeby moje wypowiedzi miały treść, sens i staram sie dbać o pisownie Polskich wyrazów
Modki maja dużo pracy i widac to gołym okiem.Jeśli 10 razy na dzień powstaje nowy temat ; jaki sposób na lina,lub gdzie wyrobic karte itd.. to jest co robic..do tego teraz we wszystkich pokojach jest dziennie kilka lub kilkanaście tak powielonych tematów.Po tem użytkownik patrzy; jego tematu nie ma i zdziwiony wdaje sie w dyskusjie gdzie indziej ....i tak te koło dziennie sie zamyka...teraz pytanie brzmi czy można coś z tym zrobic,ale pytanie te zadaja wszyscy którzy dbaja o dobro portalu ,a nie po złości ----mam nadzieje....Na pewno jeden z kolegów sie stara ,niestety też jedne wątki przenoszone,drugie nie robią młyn,ale zdaje sobie sprawe że jeden z modków nie da ogarnąc wszystkiego i cały dzień siedziec przy kompie.
Nie jest dużym problemem wnieśc kilka zmian ,ulepszeń-problemem już większym może byc współpraca i chęci...
Marku miałem identyczne podejście jak Ty i zgadzam sie z Toba w 100%.Dlatego wiem że sa prowadzone ulepszenia ,które właśnie pomogą nowym użytkownikom i ułatwią zakładanie właściwych tematów we właściwych miejscach.....Myśle że w takim wypadku możemy troszke uciszyc dyskusje i trzymac kciuki za ulepszenia.
No to robimy kawę, siadamy i czekamy, oczywiście bacznie obserwując forum :)))
No to robimy kawę, siadamy i czekamy, oczywiście bacznie obserwując forum :)))
ja właśnie ścieram kawę :( dobrze że w klawiaturę ni poszło :D. Ale obserwuje forum może dlatego ją przewróciłem hmm :P
I to był błąd, kawę trzymamy daleko od klawiatury, bo jak się czasem czyta pewne posty, to ręcsię same rwą aby coś ciekawego, że tak powiem odpisać :))
jeszcze taka sugestia :) kojarzycie temat "Jak było dziś na rybach"?
jest to codziennie oblegany temat-wiem. Ale czy nie było by dużym ułatwieniem przypiąć temat jako pierwsza pozycja w danym pod forum? w tym przypadku WiadomościPZW wiadomości na forum