Fishing-mart - sklep wędkarski

/ 16 odpowiedzi
Witam, mam pytanie :) czy ktoś z was już kupował w tym sklepie?? czy są w porządku do klienta?? i czy długo działają :) jeśli coś wiedzie, proszę o jakieś info ;) dzięki i pozdrawiam ;) http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/index.html ps. pytam, :) bo pierwszy raz na niego trafiłem i chciałem się coś dowiedzieć :)
bodzio0711

cześć ja tam kupowałem i jestem zadowolony, kupowałem i drogie rzeczy jak wędki czy kołowrotki,jak i drobne jak woblery gumy itp. wszystko naprawde w najlepszym gatunku po za tym za zakupy zbierasz punkty bonusowe i wymieniasz na sprzęt wedkarski.Moim zdaniem mozesz smiało i bez obaw kupować nie nawalaja (2009/02/19 17:11)

kalmar

dzięki :) kupiłem właśnie kilka wobków, feedera i młynek do niego - wszystko ok, niestety szczytówki do feedera to masakra. dwie szczytówki tak poklejone żywicą, że żyłki nie przeciągniesz, do tego zalepione tą ciemną mazią zakrywającą omotki, oraz ślady, po próbie zdrapywania tego z przelotek. przyznam, że mnie to zdziwiło mocno, ale nie odsyłałem szczytówek, bo to już strata czasu i pieniędzy na przesyłkę (w końcu szczytówki nie są takie drogie) ale niesmak pozostał. (2009/02/27 10:31)

loli_83

Prawie cały swój sprzęt kupiłem w tym sklepie. Dobre ceny, bardzo duży wybór, szybka obsługa. Szczerze polecam. (2009/02/27 12:28)

Szalona

JAk dla mnie to drogo mają... ale wybór duzy:) (2009/02/27 13:11)

loli_83

Przeglądałem różne oferty w innych sklepach internetowych ze sprzętem wędkarskim i naprawdę w fishing-mart nie jest tak drogo albo ceny są takie same :). Kiedyś robiłem zakupy w okonek.pl ale na zamówiony towar albo bardzo długo czekałem albo nie doczekałem się go wcale i rezygnowałem z zamówienia. (2009/02/27 14:34)

kalmar

generalnie to kupowałem w sklepie 100per.pl mają spory wybór, ale głównie lepszych marek i wiodąca jest awa shima - wędki i linki mają dobre, co do młynków się nie wypowiadam :) (2009/02/27 14:41)

Zdzichu

Jeśli już mowa o kupowaniu polecam woblerki, warto: http://woblerytaps.prv.pl/ (2009/02/27 17:47)

loli_83

Jeśli chodzi o woblery to polecam Salmo a w szczególności małe bardzo łowne woblerki Tiny. (2009/02/27 17:56)

u?ytkownik7463

w tym sklepie nie kupowałem. zakupy zrobiłem w sklepie insel jestem z nich zadowolony i chyba ceny troszkę niższe. możesz sprawdzić (2009/02/27 18:42)

Przemek238

a obrotówki tam kupowałeś. Chodzi mi o Meppsy bo slyszałem że podróby się zdarzają. Ale nic do tego sklepu nie mam bo nigdy u nich nie kupowałem (2009/02/27 19:55)

loli_83

Ja o żadnych podróbach nie słyszałem. (2009/02/27 20:08)

u?ytkownik7463

obrotówki kupowałem ale dragona w ostatnim sezonie spodobały mi się, meppsów nie stosuję dlatego nie mogę o nich nic powiedzieć ale w ofercie sklepu są (2009/02/27 21:06)

szczupak61

Zakupy robię w tym sklepie od 2,5 roku. Towar zawsze był dostarczony szybko. Najczęściej był to sprzęt spinningowy. Woblery, gumki, kołowrotki, żyłki jeśli miałem jakieś niejasności można było skontaktować się ze sprzedawcą. Szybko odpowiadali meilowo lub telefoniczenie. Tylko raz reklamowałem zakupiony artykuł. Fishing wymienił go i pokrył koszty przesyłki. Polecam dokonywanie tam zakupów. Masz niejasności przed zamówieniem zadzwoń do nich (2009/02/28 18:07)

kalmar

dzięki :) faktycznie fajna stronka :) ale niestety na wiosenny sezon te co mam muszą wystarczy :( kurs pewnej waluty mówi mi, że na razie zakupów koniec :( hehe :) ale jakoś damy radę jakby co będę łowił na pęczak ;) (2009/02/28 20:18)

kalmar

dzięki wszystkim za info ;) pozdro (2009/02/28 20:19)

jozef709

robiłem kilka razy zakupy w tym sklepie ,nic nadzwyczajnego , do zakupu woblera z najwyższej pułki 115zł .wobler morski ,moim zdaniem idealny pod suma ,niestety po spotkaniu z sandaczem z woblera zeszła częściowo 1-4 wierzchnia powłoka (farby ,tworzywa czy czegoś tam )sklep nie uznał mi reklamacji ,stwierdzili że to wina zębów ryby ,pomyślałem że jak go dorwie szczupak to będzie po woblerze . Odesłałem na koszt własny wobler do producenta ,,mejdin Japan ,,oni uznali reklamacje i odesłali mi nowiutki wobler wraz z krótkim opisem i podziękowaniem .Poczułem się olany przez ten sklep ,napisałem im o tym zdarzeniu ale co tam dla nich podrzędny wedkarzyna ,już nic u nich nie kupie . (2015/08/08 16:46)