Można użyć feederka (cw 60-120) do połowu śledzia z brzegu czy ta opcja nie wchodzi w rachubę?
Pewnie ze mozna na sledzie nie potrzebujesz extra wedki.Ciezarek na sledzie wazy ok.50 gram.
(2011/02/17 19:17)Dokładnie na śledzia mogą być stare spinny pamiętające czasy NRD.Śmiało możesz go używać na śledzia :))
Jak tylko rybka się pojawi zakup zestaw , szybki montaż u chlup do wody :))
Można użyć feederka (cw 60-120) do połowu śledzia z brzegu czy ta opcja nie wchodzi w rachubę??
Znajomy wyciąga mnie na taki wypad a nie bardzo mi się uśmiecha kupować kij specjalnie na jeden wypad. Dorszowy kij odpada więc pozostaje feeder. Jaka jest wasza opinia na ten temat, jeśli odpada ta opcja to szkoda tematu ciągnąć dalej i wybije sobie od razu to z głowy :)
(2011/03/06 06:55)Można użyć feederka (cw 60-120) do połowu śledzia z brzegu czy ta opcja nie wchodzi w rachubę??
Znajomy wyciąga mnie na taki wypad a nie bardzo mi się uśmiecha kupować kij specjalnie na jeden wypad. Dorszowy kij odpada więc pozostaje feeder. Jaka jest wasza opinia na ten temat, jeśli odpada ta opcja to szkoda tematu ciągnąć dalej i wybije sobie od razu to z głowy :)
Witaj kolego ja jestem śledziarzem od x czasu i z czystym sumieniem mogę ci powiedzieć że taki federek o którym piszesz jest ok. ktoś tam pisał o bambusie to chyba niema pojęcia jak 5 śledzi może wygiąć wędzisko to taki bambusik strzelił by za pierwszym kompletem >pozdrawiam
Ruszył się w Twoich okolicach już śledź?
Można użyć feederka (cw 60-120) do połowu śledzia z brzegu czy ta opcja nie wchodzi w rachubę??
Witaj kolego ja jestem śledziarzem od x czasu i z czystym sumieniem mogę ci powiedzieć że taki federek o którym piszesz jest ok. ktoś tam pisał o bambusie to chyba niema pojęcia jak 5 śledzi może wygiąć wędzisko to taki bambusik strzelił by za pierwszym kompletem >pozdrawiam
No to faktycznie te 27 sztuk prorokuje ruch w kierunku brzegu, w następny week już i ja na pewno zaatakuje :))
Jak coś bede wiedział na tygodniu to dom ci cynka bo pracuje 5 km od łeby >pozdrawiam(2011/03/06 18:12)