Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
bardzo dobry kij w dobrej cenie
dodam że zamierzam dokupić drugiego Mikado ultraviolet light feeder do 90g
Mikado Ultraviolet Heavy Feeder do 120 g
bardzo dobry kij w dobrej cenie
dodam że zamierzam dokupić drugiego Mikado ultraviolet light feeder do 90g
Ja również polecam mikado, mam UV Light Feeder od trzech lat i jest cały czas w dobrej kondycji.
(2012/02/03 16:06)I również zamierzam dokupić jeszcze jedną sztukę ale nie wiem gdzie szukać, 1z2z3z4 wiesz gdzie można je kupić?Pozdrawiam.
(2012/02/03 16:46)
posiadam mikado Golden Bay 360/140
No ja też go kupiłem wygląda ciekawie.
Kolego Ajwory13 ja czekam, aż znajomy sprowadzi mi do sklepu. Sklep jest w Piotrkowie Trybunalskim. Ale nie powinieneś mieć problemu z zamówieniem bo ten kij jest w katalogu MIKADO 2012.
Kolego Ajwory13 ja czekam, aż znajomy sprowadzi mi do sklepu. Sklep jest w Piotrkowie Trybunalskim. Ale nie powinieneś mieć problemu z zamówieniem bo ten kij jest w katalogu MIKADO 2012.
To świetnie wielkie dzięki, ciekaw tylko jestem ceny jaką zaśpiewają.Pozdrawiam.
To jak byś pytał czy kupic poloneza czy może mercedesa.
Jaxon to chinol, może Ci służyć kilka lat albo rozpaść sie na pierwszym wędkowaniu.
Ja posiadam mikado Gryphon 120g i jestem bardzo zadowolony. Cena to 200zł
(2012/02/03 19:00)To Mikado Twoim zdaniem czym jest jak nie chinol?? Stosowałeś kij z Jaxona ?? Pewnie niee ;) (2012/02/03 19:12)To jak byś pytał czy kupic poloneza czy może mercedesa.
Jaxon to chinol, może Ci służyć kilka lat albo rozpaść sie na pierwszym wędkowaniu.
Ja posiadam mikado Gryphon 120g i jestem bardzo zadowolony. Cena to 200zł
Szczerze nie lubię wszystkiego co jest sygnowane przez jaxon . Jednak jakieś 4 lata temu dostałem w prezencie feedera tej firmy i bardzo mile mnie zaskoczył . Wyholowałem na niego swoją życiówkę klenia ( 57cm było też kilkanaście takich 50 cm + ) Nadal świetnie mi służy ...