Feeder co o nim sądzicie?

/ 9 odpowiedzi

Ostatno kupiłem nowy feederek(Xenon GTR Graphite Tape Reinforcement 360cm,cw 40-90g) z kołowrotkiem(Mistrall Siro Carp+Top Quality Fishing Reel)

Co o nim sadzicieł

minus

skoro już kupiłeś to po co ci opinie - idź na ryby i sam oceń jak się sprawuje (2010/10/16 22:06)

kamillo8110

Ale chodzi mi o to jakie ma np:wady i zalety

(2010/10/16 22:20)

bercik1965

ja też ci nie odpowiem kamillo8110 bo go nie mam i nie znam sie na feederach gdyż sam co dopiero kupiłem robinsona  i zaczynam z moim przygodę ale koledzy na forum mi poradzili i napisali co i jak, ale wkurzają mnie ludzie pokroju gościa o nicku minus, którzy nie pomogą a zabierają głos życzę ci połamania kija a jemu trochę koleżeństwa o ogłady (2010/10/17 19:35)

baloonstyle

Jeżeli łapiesz na dużych rzekach to na pewno wada jest jego cw. (2010/10/18 10:28)

robcio2535

No ale kolega minus ma poniekąd rację -bo skoro już kupił najlepiej przekonać sie samemu nad wodą czy mu  pasuje czy nie -opini i tak nie ma a gdyby były to zapewne różne i wtedy kolega by miał mętlik w głowie . Inaczej by wyglądało gdyby chciał kupić -przynajmniej ja zasięgam opini i sprawdzam tu czy tam gdy coś kupuję a co ma mi służyć kilka -kilkanaście latek (2010/10/18 11:14)

baloonstyle

No ale kolega minus ma poniekąd rację -bo skoro już kupił najlepiej przekonać sie samemu nad wodą czy mu  pasuje czy nie -opini i tak nie ma a gdyby były to zapewne różne i wtedy kolega by miał mętlik w głowie . Inaczej by wyglądało gdyby chciał kupić -przynajmniej ja zasięgam opini i sprawdzam tu czy tam gdy coś kupuję a co ma mi służyć kilka -kilkanaście latek

No to jasna sprawa ze jak już wydaje się kasę i kupuje to nie ma co się pytać tylko testować co można takim kijem wywojować :))
(2010/10/18 11:53)

ryukon1975

Mam feeder Xenon 50 -120 g,porównując go z moimi feederami Daiwa do 120 g i do 150 g to jego ciężar wyrzutowy powinien wynosić 250 g i nie ma w tym żadnej przesady-kij od miotły.Złowiłem na niego ładne ryby gdy go jeszcze używałem ale nadaje się tylko na rzeki i spory nurt.Nie wiem jak inni koledzy,ja zauważyłem że 120 g w jednej firmie nie równa się 120 g w innej.Dotyczy to zwłaszcza tańszych serii jak właśnie Xenon. (2010/10/18 21:26)

bercik1965

chłopak ma 13 lat i oczekuje poparcia i pomocy a nie suchych faktów i stwierdzeń typu idź i sobie sprawdź skoro juz kupiłeś chciał sie zapytać czy dobrze zrobił ja uważam że dobrze a  wy jak chcecie być dobrymi wędkarzami to pomagajcie innym a nie strofujcie skończmy ten temat zeby nie było smrodu połamania (2010/10/19 18:14)

Sklep wedkuje.pl

Mistrall Siro Carp