Na Wartę proponuję kupić feeder 150 g, długość 3,9 m.
Ja do firmy Jaxon jestem uprzedzony bo wszystko co z niej miałem się psuje.W tej cenie kupisz dobry zestaw z firmy Mikado lub Konger.
najlepiej kupic robinsona
Robinson wg mnie to najlepsza firma która produkuje feedery :)
po staranności wykonania po akcji Robinson jest bardzo lekki ale troszeczkę trzeba za niego dac Ja ma tylko Carbomixa Robinsona 390/180g ale mój kolega ma 3 feedery z robinsona jeden z nich ma 3.60/98g wyrzut a jak mi go kiedyś użyczył na odrze był wartki nurt to założyłem koszyk 120g i kijek wytrzymał te obciążenie normalnie dlatego wg mnie ROBINSON rządzi!:)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
po staranności wykonania po akcji Robinson jest bardzo lekki ale troszeczkę trzeba za niego dac Ja ma tylko Carbomixa Robinsona 390/180g ale mój kolega ma 3 feedery z robinsona jeden z nich ma 3.60/98g wyrzut a jak mi go kiedyś użyczył na odrze był wartki nurt to założyłem koszyk 120g i kijek wytrzymał te obciążenie normalnie dlatego wg mnie ROBINSON rządzi!:)
po staranności wykonania po akcji Robinson jest bardzo lekki ale troszeczkę trzeba za niego dac Ja ma tylko Carbomixa Robinsona 390/180g ale mój kolega ma 3 feedery z robinsona jeden z nich ma 3.60/98g wyrzut a jak mi go kiedyś użyczył na odrze był wartki nurt to założyłem koszyk 120g i kijek wytrzymał te obciążenie normalnie dlatego wg mnie ROBINSON rządzi!:)(2012/01/10 22:08)