El.ME 2016-znów grupa śmierci dla Polski?
utworzono: 2014/02/24 09:16
Uwaga! Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Grupa A: Holandia, Czechy, Turcja, Łotwa, Islandia, Kazachstan.
Grupa B: Bośnia i Hercegowina, Belgia, Izrael, Walia, Cypr, Andora.
Grupa C: Hiszpania, Ukraina, Słowacja, Białoruś, Macedonia, Luksemburg.
Grupa D: Niemcy, Irlandia, Polska , Szkocja, Gruzja, Gibraltar.
Grupa E: Anglia, Szwajcaria, Słowenia, Estonia, Litwa, San Marino.
Grupa F: Grecja, Węgry, Rumunia, Finlandia, Irlandia Północna, Wyspy Owcze.
Grupa G: Rosja, Szwecja, Austria, Czarnogóra, Mołdawia, Liechtenstein.
Grupa H: Włochy, Chorwacja, Norwegia, Bułgaria, Azerbejdżan, Malta.
Grupa I: Portugalia, Dania, Serbia, Armenia, Albania. [2014-02-24 09:16]
A która grupa nie byułaby grupą śmierci patrząc na to co pokazują nasi chłopcy ?:)
[2014-02-24 09:59]
A która grupa nie byłaby grupą śmierci patrząc na to co pokazują nasi chłopcy ?:)
dokładnie to samo miałem napisać:) dla nich każda grupa taką jest
[2014-02-24 10:05]
nie chce być pesymista ale widzę to tak :
Grupa D:
Niemcy, --- bencki
Irlandia, --- bencki
Szkocja, --- bencki
Gruzja, --- remis
Gibraltar. --- im może damy rade
proponuje stadion narodowy przerobić na lodowisko :)))
[2014-02-24 21:37]
Witam
ja zawsze wierze w Ojczyznę i Nasz Wielki Naród
Damy rade
Ojjjjjjjjjjj
[2014-02-24 21:43]
nie chce być pesymista ale widzę to tak :
Grupa D:
Niemcy, --- bencki
Irlandia, --- bencki
Szkocja, --- bencki
Gruzja, --- remis
Gibraltar. --- im może damy rade
proponuje stadion narodowy przerobić na lodowisko :)))
LODOWISKO. TO JEST TO :D może będzie więcej mistrzów
A co do grupy w eliminacjach - hm... no szansa jakaś jest, choć z Niemcami i Irlandią szans raczej nie ma. Gruzja i Szkocja może remis, Gibraltar to chyba wygramy ;) Szczerze to nie wiedziałem że Gibraltar ma druzynę [2014-02-24 22:15]
Zakładając że Niemcy dołożą każdemu w naszej grupie są szanse na wyjście z grupy z trzeciego miejsca.
[2014-02-25 06:38]Nawet Giblartar się cieszy, że trafił na taką grupę. Niemcy poza zasięgiem wszystkich, a my ????? Jest realna szansa wyjść nawet z 2. miejsca, ale jak będzie? Oby nie tak, jak w niedawnych eliminacjach do mundialu w Brazylii.
[2014-02-25 07:55]
grupa śmierci dla nas to by nawet było grenlandia, brunea ,nawet ciężko znależć słabszych
[2014-02-25 10:03]
Nasza drużyna nadaje się do budowy autostrady
przynajmniej nie było by bramek. :)
bęcki od każdego
[2014-02-25 11:59]
o czym wy panowie piszecie :)PPPPP
irlandie pokonalismy nawet na jej terenie w eliminacjach i to o wiele gorszym skladem wtedy,ze szkocja to zaraz wyjdzie w praniu ale to nie jest zaden wielki zespol sa zwyczajnie do ogrania,gruzja ? no tu to szczerze napisze niewiadoma bo my grajac z teoretycznie slabszym zespolem zawsze odpuszczamy i wychodzi roznie no i ci niemcy tu spodziewam sie dobrej gry naszych ale wynik jak to mowia jest juz zawsze jeden :)
naszym potrzeba porzadnego psychologa a nie zmian trenerow bo mlodych zawodnikow grajacych dobrze w europie mamy i to nawet wielu :) i na nich opieralbym przyszlosc polskiej pilki z pozdrowieniami kibic-wedkarz :)
[2014-02-25 12:55]
Ja myślę ,że gra w barażach jest bardzo realna. Widzę nawet szansę awansu z drugiego miejsca :)
[2014-02-25 15:03]
Myślę że szansa na 2 miejsce jest duża ,ale po ostatnich meczach o awans można się wszystkiego spodziewać.Ja głównie czekam na mecze z Niemcami.Pozdrawiam.
[2014-02-27 09:58]
Przynajmniej sie dowiedziałem że jest coś takiego jak panstwo Gibraltar bo zawsze myslalem że to terytorium UK...a nawet reprezentacje maja:-)Szkoda będzie na to czasu. [2014-02-27 14:11]
Szkocja poza zasięgiem
Dajcie spokój chłopakom. Tamtych było ponad dziesięciu a jeden nawet pilnował bramki.
[2014-03-05 23:04]
Upatruję problemu w tym, że jeśli nie zmienią trenera to my nigdy nie będziemy w grupie z takimi reprezentacjami jak San Marino, Wyspy Owcze, Giraltar, Andora, Lichtenstein czy Luxemburg. Przecież będziemy losowani z tego samego koszyka.
[2014-03-05 23:20]