Witam kolegów:D. Chciałbym się dowiedziec jaką wybrać echosonde do 500 zł na rzeki i plytkie jeziorka ławiac z brzegu. Czekam na jakieś propozycje . Z góry wielkie dzięki.
JA TEZ DOPIERO ZACZYNAM OD DWÓCH LAT ŁOWIE I KUPIŁEM TAKĄ ECHOSONDE JAXON BEZPRZEWODOWA SONAR RZUCANY WĘDKĄ WYDAŁEM 320 ZL JESZCZE NIE WYPRUBOWAŁEM (2011/02/10 11:40)
NIE MA ONA POLSKIEGO MENU ALE JEST POLSKA INSTRUKCA OBSLUGI NAPEWNO SOBIE PORADZISZ POKAZUJE POMIARY W CELCJUSZACH FARENCHAJ METRACH I STOPACH (2011/02/10 11:42)
WIDZE ŻE KOLEGO JESTES OBEZNY W TYM TEMACIE CZY MOŻESZ MI POWIEDZIEC CZY SONAR MOZNA ZARZUCIC RAZEM Z ZESTAWEM SPLAWIKOWYM JAK TAK TO CZY MOZESZ POWIEDZIEĆ JAK ZAŁOZYC NA ZYŁKĘ (2011/02/10 11:47)
Witam.Czy ktoś wie jaka jest możliwość wgrania polskiego menu do Humminbird 535 /wersja amerykańska/ ?Może ma ktoś instrukcję po polsku i zechce się podzielić. (2011/02/13 17:24)
kolego tarweta polecam Ci szukać czegoś w necie pod tagiem Humminbird 535 firmware, większość wyników będzie pewnie na angielskich forach internetowych ale jeśli używasz przeglądarki internetowej Google Chrome możesz przetłumaczyć sobie te strony na język polski. Tłumaczenie nie jest genialne ale zrozumiesz o czym jest dyskusja :) Po wejściu na obcojęzyczną stronę przeglądarka sama pyta czy przetłumaczyć stronę - na górze okna przeglądarki widnieje zapytanie. (2011/02/13 22:21)
Dzięki za radę.Będe próbował.Ale i tak liczę że ktoś się podzieli polską instrukcją /niekoniecznie za darmo/ przecież 535 była na naszym rynku. Pozdrowienia. (2011/02/14 10:57)