Ja Wam dam litości ! Każdy ma swoje UFO , ja też ! Proszę przeprosić moje rusałki !!!???
(2011/08/18 19:31)(2011/08/18 19:36)Ja Wam dam litości ! Każdy ma swoje UFO , ja też ! Proszę przeprosić moje rusałki !!!???
A ja dalej czekaaaaaaaaaaaaaaaaam
Kiedyś moje rusałki nas wszystkich łączyły na tym forum . Wspólnie się lachalismy , waliliśmy śmiesznymi kawałkami i było naprawdę wesoło . Chciałbym aby kiedyś przyjaciele i bracia broni a teraz wrogowie strzelili sobie piątkę . Miałem seeeen , że wszyscy się szanujemy na tym forum , że każdy szanuje zdanie innych choćby było nie do przyjęcia . Mam nadzieję , że kiedyś na tym forum zapanuje koleżeńska cisza przeplatana moimi rusałkami i totalnym śmiechem . Panowie , trzeba wreszcie się pojednać , kochać i lubić się nikt nie musi ale trzeba się tolerować .
To mówiłem ja Jędrzej Krupa .
(2011/08/18 19:48)Witam:)
Chłopaki ja to swoje ufo podeśle by rusałki miały na czym latać:)))
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam:)
Chłopaki ja to swoje ufo podeśle by rusałki miały na czym latać:)))
Gdybyś pojechał z nami na Grand-Prix Polski na Dwory, zobaczyłbyś piękne polskie wędkarki z krajowej czołówki. Zapewniam Cię, że Twoje silikony nie umywają się do Nich. A jak pięknie łowiły ryby!
(2011/08/20 19:47)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
A jak masz jeszcze Babcię (teściową) to dopiero jest zabawa na rybach:))
Gdybyś pojechał z nami na Grand-Prix Polski na Dwory, zobaczyłbyś piękne polskie wędkarki z krajowej czołówki. Zapewniam Cię, że Twoje silikony nie umywają się do Nich. A jak pięknie łowiły ryby! Gdybym miał tyle czasu Stachu , co ty i nic do roboty , zapewne udałbym się z wami popatrzeć na rywalizację Pań !!!
Kiedyś moje rusałki nas wszystkich łączyły na tym forum . Wspólnie się lachalismy , waliliśmy śmiesznymi kawałkami i było naprawdę wesoło . Chciałbym aby kiedyś przyjaciele i bracia broni a teraz wrogowie strzelili sobie piątkę . Miałem seeeen , że wszyscy się szanujemy na tym forum , że każdy szanuje zdanie innych choćby było nie do przyjęcia . Mam nadzieję , że kiedyś na tym forum zapanuje koleżeńska cisza przeplatana moimi rusałkami i totalnym śmiechem . Panowie , trzeba wreszcie się pojednać , kochać i lubić się nikt nie musi ale trzeba się tolerować .
To mówiłem ja Jędrzej Krupa .
Co jaram , co ? LM – my miętowe ale tylko na rybach i w pracy . Widzę , że @Luxis się rozgadał , idzie po bandzie z tymi karpiamiiiiiiii :))) !? @PIOTR100574 a trochę faktycznie mnie wzięło …...:)
(2011/08/21 14:18)