Dziwny pojazd na niebie...

/ 98 odpowiedzi / 13 zdjęć
u?ytkownik88998

Mój kochany Sniperku. Znam Twoje poczucie humoru. Doskonały numer :-)

Jest to błysk diody na sygnalizatorze brań zamocowanym na podzie pod wędki.

Moje oko  - oko sokoła. Tyle że ten błysk padł prostopadle do soczewki aparatu.

(2011/08/16 22:44)

u?ytkownik88998

A sorki - widzę że nie muszę już wklejać rozkminionej foty. Nie zauważyłem poprzedników bo nie odświeżałem strony. (2011/08/16 22:46)

u?ytkownik88998

Mienta - to pomarańczowe co widzieliście to był taki worek z podgrzewaczem do kawy.

Robi sie to z cienkiej bibułki lub kupuje w sklepach z jajami. Wkładasz świeczkę i leci w piz....

Potwierdzam, sam to widziałem i wiem co to było.   :-)

(2011/08/16 22:49)

mienta

Wiem co widzieliśmy i to jest najważniejsze tydzień wcześniej na nocce nad zalewem szałe widziałem 4 takie dziwactwa oprócz mnie widziało to kilkanaście osób które też były nad zalewem więc coraz bardziej umacniam się w przekonaniu że nie jesteśmy sami w kosmosie  (2011/08/17 19:04)

u?ytkownik10466

Albo chłopaki bierzta pół tego co zawsze albo zmieńta  dilera:)
A tak na poważnie to powiem że ja osobiście wierzę w UFO i jakiś ziomalów z kosmosu,wierzę w to że nie jesteśmy sami w tym zapiż....jewie jakim jest kosmos.Sniperowych tripodów natomiast nie łykam,śmierdzi mi tu podstępem jakimś..:) (2011/08/17 19:14)

Jędrula

Wiem , że ktoś zaraz powie , żem się najarał ale już 3 razy coś świeciło na mnie z nocnego nieba . Jakby coś leciało i świeciło na mnie z około 10-12 tysięcy metrów zajebistym halogenem prosto na moje stanowisko . Wiem chłopaki jak to brzmi ale klnę się na Boga , że tak było .

(2011/08/17 19:54)

Robert1911

wklepcie w google "Emilcin" lub "fundacja Nautilus" jestem za młody żeby co kolwiek pamiętać ale to było interesujące (2011/08/17 20:26)

u?ytkownik88998

A mnie zgwałciły kosmitki. Miały takie fajne... różowe.... no coś tam miały. A uszy miały jak te króliczki od Playboya. I kurna jakimś jazgotem gadały. Ja to se pomyślałem, że ze mnie to jednak zaepisty gość! Pokazałem im małego a one w ryk! Teraz to se pewności nie mam, czy się ze mnie nie nap... niczały.   Ale co tam, ważne są wspomnienia! (2011/08/17 22:39)

u?ytkownik10466

Wiem , że ktoś zaraz powie , żem się najarał ale już 3 razy coś świeciło na mnie z nocnego nieba . Jakby coś leciało i świeciło na mnie z około 10-12 tysięcy metrów zajebistym halogenem prosto na moje stanowisko . Wiem chłopaki jak to brzmi ale klnę się na Boga , że tak było .

Bo ciebie Jędrek to napewno chcieli porwać jako reproduktora,poświecili czy sie nadasz,z góry,ze spodka,potem skojarzyli cię z sieci ,jak paradowałeś w tym gumianym stroju spidermena,lukneli na twoje powklejane fotki tłustych babsztyli i....zrezygnowali spieprzając gdzie pieprz rośnie w obawie o własne,zielone dupska-taką mam teorię...:) (2011/08/18 18:19)

Jędrula

Bo ciebie Jędrek to napewno chcieli porwać jako reproduktora,poświecili czy sie nadasz,z góry,ze spodka,potem skojarzyli cię z sieci ,jak paradowałeś w tym gumianym stroju spidermena,lukneli na twoje powklejane fotki tłustych babsztyli i....zrezygnowali spieprzając gdzie pieprz rośnie w obawie o własne,zielone dupska-taką mam teorię...:)

Nie podoba Ci się mój kombinezonik ? Widzę , że muszą do Ciebie na chatę wpaść moje kociaki ?!

Grubasy 27

(2011/08/18 18:34)

u?ytkownik10466

Twoje kociaki??? no co ty? litości,ja mam drewniane stropy....:) (2011/08/18 18:38)

mienta

Bo ciebie Jędrek to napewno chcieli porwać jako reproduktora,poświecili czy sie nadasz,z góry,ze spodka,potem skojarzyli cię z sieci ,jak paradowałeś w tym gumianym stroju spidermena,lukneli na twoje powklejane fotki tłustych babsztyli i....zrezygnowali spieprzając gdzie pieprz rośnie w obawie o własne,zielone dupska-taką mam teorię...:)

Nie podoba Ci się mój kombinezonik ? Widzę , że muszą do Ciebie na chatę wpaść moje kociaki ?!

Grubasy 27

Nie kociaki ino słonie morskie ......luxis bardzo ładnie to wszystko napisał 

(2011/08/18 18:39)

Jędrula

Widzę , że wszystkich swędzą zęby ?! Nie wiecie jeszcze wszystkiego o mnie , ja potrafię karate !?

I co ? Pytam się I CO ?

(2011/08/18 18:59)

tomasz26552

Widzę , że wszystkich swędzą zęby ?! Nie wiecie jeszcze wszystkiego o mnie , ja potrafię karate !?

I co ? Pytam się I CO ?

W sumie nic ja znam taki stary ciński styl walki zwie się SZYBKIE NOGI (2011/08/18 19:01)

Jędrula

I co ? Pytam się I CO ?

W sumie nic ja znam taki stary ciński styl walki zwie się SZYBKIE NOGI

Widzę, że będę Was musiał zlać . Mam na tym forum idola do zlania ale z dobroci serca wpierniczę Wam jak leci za te obelgi niby żartobliwe :)))))))))))

(2011/08/18 19:05)

mienta

I co ? Pytam się I CO ?

2 kubki i wino :)) 

(2011/08/18 19:09)

roman76

kurde koledzy nie rozjuszajcie jędrka bo znów zacznie wklejać foty swoich kociaków (2011/08/18 19:19)

mienta

Ja kapituluję Jedrasek wybacz juz nie będę  (2011/08/18 19:19)

Jędrula

Te widziałem ostatniej nocy nad Odrą . Ale było miło :))))))))))))))))

Grubasy 7

(2011/08/18 19:23)

u?ytkownik10466

I co ? Pytam się I CO ?

Karate? cieno,Jędrek,cieno...Ja mam czarny pas w Origami a w dodatku czasami podpatruję jak teściowa ćwiczy StreetMohersFight,te ciosy,ta technika,ten poziom głupoty,z tym nie wygra NIC.... (2011/08/18 19:25)

roman76

a nie mówiłem ?i kolacja poszła się jeb....... (2011/08/18 19:25)

Jędrula

a nie mówiłem ?i kolacja poszła się jeb.......

hahahahah

(2011/08/18 19:26)

tomasz26552

Ja jestem przed ale se chyba dziś kolacje odpuszczę (2011/08/18 19:27)