Mój kochany Sniperku. Znam Twoje poczucie humoru. Doskonały numer :-)
Jest to błysk diody na sygnalizatorze brań zamocowanym na podzie pod wędki.
Moje oko - oko sokoła. Tyle że ten błysk padł prostopadle do soczewki aparatu.
(2011/08/16 22:44)Mój kochany Sniperku. Znam Twoje poczucie humoru. Doskonały numer :-)
Jest to błysk diody na sygnalizatorze brań zamocowanym na podzie pod wędki.
Moje oko - oko sokoła. Tyle że ten błysk padł prostopadle do soczewki aparatu.
(2011/08/16 22:44)Mienta - to pomarańczowe co widzieliście to był taki worek z podgrzewaczem do kawy.
Robi sie to z cienkiej bibułki lub kupuje w sklepach z jajami. Wkładasz świeczkę i leci w piz....
Potwierdzam, sam to widziałem i wiem co to było. :-)
(2011/08/16 22:49)Wiem , że ktoś zaraz powie , żem się najarał ale już 3 razy coś świeciło na mnie z nocnego nieba . Jakby coś leciało i świeciło na mnie z około 10-12 tysięcy metrów zajebistym halogenem prosto na moje stanowisko . Wiem chłopaki jak to brzmi ale klnę się na Boga , że tak było .
(2011/08/17 19:54)Wiem , że ktoś zaraz powie , żem się najarał ale już 3 razy coś świeciło na mnie z nocnego nieba . Jakby coś leciało i świeciło na mnie z około 10-12 tysięcy metrów zajebistym halogenem prosto na moje stanowisko . Wiem chłopaki jak to brzmi ale klnę się na Boga , że tak było .
Wiem , że ktoś zaraz powie , żem się najarał ale już 3 razy coś świeciło na mnie z nocnego nieba . Jakby coś leciało i świeciło na mnie z około 10-12 tysięcy metrów zajebistym halogenem prosto na moje stanowisko . Wiem chłopaki jak to brzmi ale klnę się na Boga , że tak było .
Bo ciebie Jędrek to napewno chcieli porwać jako reproduktora,poświecili czy sie nadasz,z góry,ze spodka,potem skojarzyli cię z sieci ,jak paradowałeś w tym gumianym stroju spidermena,lukneli na twoje powklejane fotki tłustych babsztyli i....zrezygnowali spieprzając gdzie pieprz rośnie w obawie o własne,zielone dupska-taką mam teorię...:)
Nie podoba Ci się mój kombinezonik ? Widzę , że muszą do Ciebie na chatę wpaść moje kociaki ?!
Wiem , że ktoś zaraz powie , żem się najarał ale już 3 razy coś świeciło na mnie z nocnego nieba . Jakby coś leciało i świeciło na mnie z około 10-12 tysięcy metrów zajebistym halogenem prosto na moje stanowisko . Wiem chłopaki jak to brzmi ale klnę się na Boga , że tak było .
Bo ciebie Jędrek to napewno chcieli porwać jako reproduktora,poświecili czy sie nadasz,z góry,ze spodka,potem skojarzyli cię z sieci ,jak paradowałeś w tym gumianym stroju spidermena,lukneli na twoje powklejane fotki tłustych babsztyli i....zrezygnowali spieprzając gdzie pieprz rośnie w obawie o własne,zielone dupska-taką mam teorię...:)
Nie podoba Ci się mój kombinezonik ? Widzę , że muszą do Ciebie na chatę wpaść moje kociaki ?!
Nie kociaki ino słonie morskie ......luxis bardzo ładnie to wszystko napisał
(2011/08/18 18:39)
Widzę , że wszystkich swędzą zęby ?! Nie wiecie jeszcze wszystkiego o mnie , ja potrafię karate !?
I co ? Pytam się I CO ?
(2011/08/18 18:59)Widzę , że wszystkich swędzą zęby ?! Nie wiecie jeszcze wszystkiego o mnie , ja potrafię karate !?
I co ? Pytam się I CO ?
Widzę , że wszystkich swędzą zęby ?! Nie wiecie jeszcze wszystkiego o mnie , ja potrafię karate !?
I co ? Pytam się I CO ?
W sumie nic ja znam taki stary ciński styl walki zwie się SZYBKIE NOGI
Widzę, że będę Was musiał zlać . Mam na tym forum idola do zlania ale z dobroci serca wpierniczę Wam jak leci za te obelgi niby żartobliwe :)))))))))))
I co ? Pytam się I CO ?
2 kubki i wino :))
(2011/08/18 19:09)Te widziałem ostatniej nocy nad Odrą . Ale było miło :))))))))))))))))
(2011/08/18 19:23)
I co ? Pytam się I CO ?
a nie mówiłem ?i kolacja poszła się jeb.......
hahahahah