ja na wisłe starom kapate i opona od fiata na spinning . na zalewie gruntu płetwa do pływania..
ja na wisłe starom kapate i opona od fiata na spinning . na zalewie gruntu płetwa do pływania..
Niewiele rozumiem co tu jest napisane. "Kapata, płetwa do pływania..." A są inne płetwy? To jaka żyłka wytarmosiła ta oponę?(2011/02/09 10:38)
Kawałek ręcznika, gałąź a także spławik z butelki po Cisowiance w komplecie z żyłką, haczykiem oraz mirabelką na "włosie". Wszystkie "zdobycze" na spinning, tej samej nocy i na tym samym zbiorniku.
Ta butelka z zestawem, to najzwyklejsza samołówka kłusownicza.... Ładny przyłów.(2011/02/09 10:40)
(2011/02/09 16:57)Kawałek ręcznika, gałąź a także spławik z butelki po Cisowiance w komplecie z żyłką, haczykiem oraz mirabelką na "włosie". Wszystkie "zdobycze" na spinning, tej samej nocy i na tym samym zbiorniku.Ta butelka z zestawem, to najzwyklejsza samołówka kłusownicza.... Ładny przyłów.
Tak, butelka pływała po zbiorniku - myślałem że ktoś po prostu wyrzucił. A że było to na starych wyrobiskach z których wydobywano glinę do cegielni, zalanych i zarybionych kiedyś przez kogoś a potem zapomnianych to kłusownictwo pewnie kwitło. Byłem tam 1,5 roku temu, wybieram się dopiero w tym roku - zobaczymy ile zostało ryb w wodzie a ile przybyło śmieci na brzegach. Swego czasu można tam było ładnego szczupaka wyholować...
Mastiff.. błędy ta kapate to stara kurtka a żyłka była na suma 0,40mm..ja na wisłe starom kapate i opona od fiata na spinning . na zalewie gruntu płetwa do pływania..Niewiele rozumiem co tu jest napisane. "Kapata, płetwa do pływania..." A są inne płetwy? To jaka żyłka wytarmosiła ta oponę?
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
W zeszlym roku na spining wyciagnalem z lowiska wedke podlodowa z kolowrotkiem :)
niestety przynety nie bylo :P
(2011/02/10 16:28)