Dziwne to forum... jak znaleźć ?
utworzono: 2012/03/11 14:59
No właśnie, jak w temacie. Po wejściu na forum pokazuje najnowsze wątki. Codziennie staram się zajrzeć w wątek "Jak było dziś na rybach" i tu zawsze mam problem. Wyszukiwarka forum nie znajduje tematu (albo jest gdzieś na kolejnych podstronach) więc korzystam, a raczej korzystałem z google ponieważ od wczoraj Pan googlewski wyrzuca temat "Jak było dziś na rybach.... lokalnie" (ktoś założył, ok) a dalej podobne tematy z innych stron. I tu pytanie - czy czegoś nie widzę ? Czy można jakimś "magicznym" przyciskiem przejść do dalszych/ starszych wątków jak to ma miejsce w większości for. Szczerze mówiąc nigdy takich problemów nie miałem.
[2012-03-11 14:59]
Masz,
http://forum.wedkuje.pl/post/jak-bylo-dzis-na-rybach/118339/0
Najprościej:
Wejdź na swój blog. Na górze masz zakładkę "Forum". Klikasz w nią i pojawiają Ci się Twoje posty. I tam sobie wyszukujesz tego co Cie interesuje.
[2012-03-11 15:11]
Masz,
http://forum.wedkuje.pl/post/jak-bylo-dzis-na-rybach/118339/0
Najprościej:
Wejdź na swój blog. Na górze masz zakładkę "Forum". Klikasz w nią i pojawiają Ci się Twoje posty. I tam sobie wyszukujesz tego co Cie interesuje.
A szybciej się nie da ? Normalnie na forach są podane strony 1-2-3, ewentualnie "starsze". A tu ? Dali reklamę Polsatu, której Adblock nie blokuje - rozwala mi to przeglądarkę x 1,5 w poziomie zanim się zamknie/ zwinie. Dodali jakieś buty, które rozwalają mi stronę 1,5 x w pionie. Może się czepiam, ale jakiś nowy webmaster siedzi czy może skrypty przestarzałe ?
[2012-03-11 15:32]
A ja powtórzę po raz kolejny - podobne problemy, i wiele innych rozwiązałoby magiczne "wyświetl nieczytane posty". Wszystkie inne fora posiadają taką opcję. [2012-03-11 15:32]
A ja powtórzę po raz kolejny - podobne problemy, i wiele innych rozwiązałoby magiczne "wyświetl nieczytane posty". Wszystkie inne fora posiadają taką opcję.
Też się zgodzę. Po jaką cholerę ludzie się pieklą, że nikt nie odpowiada na ich pytania ? Wystarczy godzina, a nowe ("stare" tj. godzinowe również) wątki spychane są na kolejne podstrony. I weź je znajdź bez szamana.
Diablo - dobra rada, tylko co jeśli mam ochotę zabrać głos w nowym wątku, który jest niewidoczny ?
Wyszukiwarka też - MOIM zdaniem jest do d**y.
[2012-03-11 15:51]
A ja powtórzę po raz kolejny - podobne problemy, i wiele innych rozwiązałoby magiczne "wyświetl nieczytane posty". Wszystkie inne fora posiadają taką opcję.
Też się zgodzę. Po jaką cholerę ludzie się pieklą, że nikt nie odpowiada na ich pytania ? Wystarczy godzina, a nowe ("stare" tj. godzinowe również) wątki spychane są na kolejne podstrony. I weź je znajdź bez szamana.
Diablo - dobra rada, tylko co jeśli mam ochotę zabrać głos w nowym wątku, który jest niewidoczny ?
Wyszukiwarka też - MOIM zdaniem jest do d**y.
:) Wyszukiwarka jest do bani - to fakt
No pocieszenie napiszę, że zabrać głosu w wątku który jest niewidoczny nie będziesz chciał bo nie będziesz o nim wiedział :)
[2012-03-11 16:05]
Przydała by się taka opcja jak "Obserwuj wątek", i obok "moje posty" było by np. "obserwowane tematy lub oznaczone" jak kto woli ;). I koniecznie krzyżyk jak nam się dany temat znudzi, żeby go nie wyświetlało w obserwowanych ;)
Przydała by się też możliwość usuwania wątków z "moje posty" bo są tematy na które już nikt nie odpisuje.
[2012-03-11 16:19]Przydała by się taka opcja jak "Obserwuj wątek", i obok "moje posty" było by np. "obserwowane tematy lub oznaczone" jak kto woli ;). I koniecznie krzyżyk jak nam się dany temat znudzi, żeby go nie wyświetlało w obserwowanych ;)
Przydała by się też możliwość usuwania wątków z "moje posty" bo są tematy na które już nikt nie odpisuje.
gtsphinx - ok, obserwuj wątek. Kwestia jak namierzyć nowy wątek skoro nie wchodzę na forum od dajmy na to 5 godzin ?! Tylko dla wybranych co dodali w "moje posty" ?
[2012-03-11 16:23]
QBSNo właśnie, jak w temacie. Po wejściu na forum pokazuje najnowsze wątki. Codziennie staram się zajrzeć w wątek "Jak było dziś na rybach" i tu zawsze mam problem. Wyszukiwarka forum nie znajduje tematu (albo jest gdzieś na kolejnych podstronach) więc korzystam, a raczej korzystałem z google ponieważ od wczoraj Pan googlewski wyrzuca temat "Jak było dziś na rybach.... lokalnie" (ktoś założył, ok) a dalej podobne tematy z innych stron. I tu pytanie - czy czegoś nie widzę ? Czy można jakimś "magicznym" przyciskiem przejść do dalszych/ starszych wątków jak to ma miejsce w większości for. Szczerze mówiąc nigdy takich problemów nie miałem. Strona główna Wiadomości + PZW wiadomości + JAK BYŁO DZIŚ NA RYBACH .
[2012-03-11 16:50]
Niutek - chodzi o to , że faktycznie przeglądarka chodzi czasem , jak stara k....a , wspominał o tym wcześniej Wiesiek ( Diablo ) - teraz też szwankuje - wpisałem " jak było dziś na rybach " i wyskakuje info znaleziono 365 wątków i
- Warning: eregi_replace() [function.eregi-replace]: REG_BADRPT in /home/admin/domains/wedkuje.pl/public_html/_forum/_szukaj_kontent.php on line 46
- 2012-03-11 | Dziwne to forum... jak znaleźć ! niutek40
[2012-03-11 17:05]
Ok. Ja tylko pokazałem jak wyszukać JAK BYŁO DZIŚ NA RYBACH bez przeglądarki . Bo z tym kolego powyżej miał problem, chyba , że coś źle zrozumiałem. Co do tej przeglądarki to się zgadzam do bani. [2012-03-11 17:14]
Niutek - chodzi o to , że faktycznie przeglądarka chodzi czasem , jak stara k....a , wspominał o tym wcześniej Wiesiek ( Diablo ) - teraz też szwankuje - wpisałem " jak było dziś na rybach " i wyskakuje info znaleziono 365 wątków iWarning: eregi_replace() [function.eregi-replace]: REG_BADRPT in /home/admin/domains/wedkuje.pl/public_html/_forum/_szukaj_kontent.php on line 46
- 2012-03-11 | Dziwne to forum... jak znaleźć ! niutek40
Bluehornet
Nie dziwne że wyskoczyło 365 wątków bo jak sam tytuł wskazuje każdy dzień w roku trzeba traktować osobno :) Dzisiejów jest 365 w roku :)
[2012-03-11 17:16]
Ten wątek powinien zawsze istnieć i być na wierzchu.
Rekordzista dzisiejszego dnia założył 15 nowych wątków.
Dziwi Was to,że przeglądarka nie daje rady? Mnie nie....
[2012-03-11 22:24]
Heniu Ty to jesteś jednak gość , biorę te porady ,,.a na pewno je w dobrych celach wykozystam.
[2012-03-11 23:03]
Czesia tu nie widzę, ach że dziś go tu brakuje, On to super gość ,wszystkiemu zaradzi.
[2012-03-11 23:08]