Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam,Nie wiedziałam, gdzie mogę zamieścić mój problem, więc wrzucam go do rzeczy na każdy temat.Otóż moja koleżanka otworzyła dzisiaj śledzia w sosie pomidorowym firmy Evra Fish. Po skosztowaniu okazało się, że ryba ma jakieś dziwne kulkowate, twardawe mięso. Po spenetrowaniu okazu zamkniętego w konserwie naszym oczom ukazał się mniej więcej taki widok jak na zdjęciu. Na stronie brzusznej ryby zamiast płatów normalnego mięsa były gęsto upakowane, drobne kuleczki podobne do kaszy jaglanej.Mam nadzieję, że nie jest to okaz żadnej choroby. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i poszlakiTak, to jest odpowiednie miejsce, by się pytać o takie rzeczy. Ale kolego bez urazy, mamy XXI w.:) (2013/12/15 22:50)