Dziwna metoda
utworzono: 2010/03/21 19:34
srakdew w kilku wcieleniach:)
Jak w burą mordę strzelił . A ty koleś co się tutaj rzucasz ? Nie bądź taki mądry . Wszyscy tutaj pamiętają jak dzwoniłeś ogonem do czarnej mszy , publikując jaskrawo obsceniczne cytaty z satanistycznej biblii .
[2010-10-17 22:54]
Nie Ty decydujesz kiedy jest koniec tematu! Ani zadne inne Twoje wcielenie. Pewnie ze nie decyduję . Moja wypowiedź dotyczyła tylko i wyłącznie "dyskusji nie związanej z wątkiem "Dziwna metoda " . Pozdrawiam .
[2010-10-17 22:55]
Jak w burą mordę strzelił . A ty koleś co się tutaj rzucasz ? Nie bądź taki mądry . Wszyscy tutaj pamiętają jak dzwoniłeś ogonem do czarnej mszy , publikując jaskrawo obsceniczne cytaty z satanistycznej biblii .
Powiesz mi kto mi zabroni takie rzeczy robić i to jeszcze w HYDEPARK i nie msza to raz tylko inwkacja. Tylko co to znaczy czarna msza o matko a są pomarańczowe i zielone.
[2010-10-17 22:59]
Z mojej strony - koniec . Więcej już w tym wątku nie będę podejmował innych tematów niż łowienie podlodowe . Autor tego wątku może być spokojny . Ze strony wędkarzy doskonalących swoje metody łowienia spod lodu ; z pewnością otrzyma jeszcze wiele ciekawych rad odnośnie opisanej metody połowu .
[2010-10-17 23:04]
Niech mi ktoś powie żeś nie bura wredna człowiecza małpa
Jeszcze jedno panie Genaeral skąd wiesz o takich rzeczach. Przecież przyszedłeś tu tego miesiąca dnia 7 Tomikana zbanowano 1 tego miesiąca i cały wątek sam się trollu wkopałeś. Biegnij do redakcji niech mnie usunie bo tylko to potrafisz
[2010-10-17 23:05]
Witam Niziołek . Obiecałem że nie będę pisać w tym wątku o rzeczach nie związanych z wędkarstwem ( tzw dziarmolenie o niczym ) i słowa dotrzymam . Odsyłam do Hyde Parku a konkretnie wątku poświęconym tobie i wszystkim twoim szatańskim inkarnacjom .
[2010-10-18 13:28]