Czy wszyscy gotowi na połów sandacza???, u nas co niektórzy już łowią i to w nocy "mówią że na szczupaka ?!?) co gorsza podobno zabierają, ciężko ich namierzyć.Ja przygotowałem już gumy, które sprawdziły sie w zeszłym sezonie Berkleya Ripple shady Ocean blue i Dragona Lunatic 7,5 z perła z czrnym grzbietem ale zobaczymy czy nie wyszły w tym roku z mody??? A jakie u Was są dobre?
Tradycyjnie na koguciki to niezawodna przynęta zawsze sie spisuje pochodze ze ślaska,a ta przynęta tu jest popularna,oczywisci kopyta tez wchodza w rachube kolory to sie jeszcze okaże pozdrawiam wszystkich wedkarzy no i sukcesów zycze. (2011/05/28 07:30)
Ja czekam na wiślanego sandacza-jak zwykle pewnie najlepsze bedą woblery około 9-11cm płytkoschodzące,czasem obrotówka,i manns na leciutkiej glówce-chodzi mi o łowienie w nocy.Rekonesans już zrobiony-najlepsze jest to że powódz,odmuliła moją ukochaną i tajną rozmytą główkę-przez 4lata byla całkiem schowana pod mułem i piachem-teraz,,wróciła,,i na 1000%bedą tam grube sandacze tak jak kilka lat temu-pozdrawiam (2011/05/28 10:25)
Ja w tym roku zaczynam przygode z sandaczem , i pozasiegnieciu wielu opini i porad ruszam z gruntówką polowac na niego;] mam nadzieje ze sukcesy jakies będa to sie wtedy pochwale .. pozdrawiam (2011/05/29 17:42)